Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlüer, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

SPOR 19.02.2018 - 15:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünlüer, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Antrenörler ile birlikte okul ziyaretlerine devam ediyor.
  Nevşehir Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden İl Müdürü Mustafa Ünlüer öğrenciler  ve öğretmenlerle antrenmanlar ve dersler hakkında sohbet ederek Gençlik ve  Spor çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendirerek fiziksel ve sosyal gelişimlerinin önemi ve sporcu birer birey olmaları için tesislerimize davet ederek masa tenisi masası ve spor malzemeleri hediye etti.   Okul yönetimi ve öğrenciler yapmış  oldukları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Ünlüer’e ve antrenörlere teşekkür ettiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Antrenörler ile birlikte okul ziyaretlerine devam ediyor.

 

Nevşehir Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden İl Müdürü Mustafa Ünlüer öğrenciler  ve öğretmenlerle antrenmanlar ve dersler hakkında sohbet ederek Gençlik ve  Spor çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendirerek fiziksel ve sosyal gelişimlerinin önemi ve sporcu birer birey olmaları için tesislerimize davet ederek masa tenisi masası ve spor malzemeleri hediye etti.

 

Okul yönetimi ve öğrenciler yapmış  oldukları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Ünlüer’e ve antrenörlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.