MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlüer, Kamp Eğitim Merkezinde sporcularla bir araya geldi

SPOR 12.12.2019 - 15:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ünlüer, Kamp Eğitim Merkezinde sporcularla bir araya geldi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ilimiz; Atletizm ve Yüzme sporcuları ve aileleri ile bir araya geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ilimiz; Atletizm ve Yüzme sporcuları ve aileleri ile bir araya geldi.   Müsabakalardan başarılar ile dönerek ilimiz de Atletizm ve Yüzme branşlarında başarılar sağlayan sporcuları ve aileleri ile kahvaltıda bir araya gelen İl Müdürü Mustafa Ünlüer sporcular ve aileleri ile müsabakalar ve antrenmanları hakkında sohbet ederek başarılarından duyduğu mutluluğu dile getirerek sporcuları, ailelerini ve antrenörleri tebrik ederek sporcuları ödüllendirdi.   Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçme müsabakalarında Sporcularımız; Kaan Civan 200 m kelebek ve 400 m karışık da ikinci olarak;2020 yılında yapılacak olan uluslararası müsabakada Ülkemizi temsil edecek.   Beliz Özdolap 100 m serbest,400 m serbest, 200 m karışık ve  100 m kurbağa  stillerinde başarı göstererek 2020 yılında yapılacak olan uluslararası müsabakada Ülkemizi temsil edecek.   Sporcumuz Tuğra Taşpınar katılım barajlarını geçti.10 Kasım Atatürk’ü Anma Atletizm Yarışlarında Sporcularımız Türkiye 2.si oldular.   Sporcularımız; Zehra Aldatmaz, Fadime Medine Aslan, Sueda Güzel, Esmanur Çıtak,Bengisu Akar ferdi sıralamada Sporcumuz Zehra Aldatmaz ilimize bronz madalya ile döndü.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ilimiz; Atletizm ve Yüzme sporcuları ve aileleri ile bir araya geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ilimiz; Atletizm ve Yüzme sporcuları ve aileleri ile bir araya geldi.

 

Müsabakalardan başarılar ile dönerek ilimiz de Atletizm ve Yüzme branşlarında başarılar sağlayan sporcuları ve aileleri ile kahvaltıda bir araya gelen İl Müdürü Mustafa Ünlüer sporcular ve aileleri ile müsabakalar ve antrenmanları hakkında sohbet ederek başarılarından duyduğu mutluluğu dile getirerek sporcuları, ailelerini ve antrenörleri tebrik ederek sporcuları ödüllendirdi.

 

Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçme müsabakalarında Sporcularımız; Kaan Civan 200 m kelebek ve 400 m karışık da ikinci olarak;2020 yılında yapılacak olan uluslararası müsabakada Ülkemizi temsil edecek.

 

Beliz Özdolap 100 m serbest,400 m serbest, 200 m karışık ve  100 m kurbağa  stillerinde başarı göstererek 2020 yılında yapılacak olan uluslararası müsabakada Ülkemizi temsil edecek.

 

Sporcumuz Tuğra Taşpınar katılım barajlarını geçti.10 Kasım Atatürk’ü Anma Atletizm Yarışlarında Sporcularımız Türkiye 2.si oldular.

 

Sporcularımız; Zehra Aldatmaz, Fadime Medine Aslan, Sueda Güzel, Esmanur Çıtak,Bengisu Akar ferdi sıralamada Sporcumuz Zehra Aldatmaz ilimize bronz madalya ile döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.