Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlüer Karapınar okullarını ziyaret etti

EĞİTİM 11.12.2019 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ünlüer Karapınar okullarını ziyaret etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Okul ziyaretlerine devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Okul ziyaretlerine devam ediyor.   İl Müdürü Mustafa Ünlüer Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ile birlikte  Karapınar İlkokulu ve Karapınar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler.    Öğrencilerin derslerine misafir olarak spor ve gençlik üzerine sohbet etikten sonra Okullara spor malzemesi hediye edildi. Öğrenciler ve Okul yönetimi  yapmış  oldukları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Okul ziyaretlerine devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Okul ziyaretlerine devam ediyor.

 

İl Müdürü Mustafa Ünlüer Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ile birlikte  Karapınar İlkokulu ve Karapınar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler. 

 

Öğrencilerin derslerine misafir olarak spor ve gençlik üzerine sohbet etikten sonra Okullara spor malzemesi hediye edildi. Öğrenciler ve Okul yönetimi  yapmış  oldukları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.