MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

GÜNCEL 09.01.2017 - 10:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kamuoyunun gerek ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan gelişmelerle ilgili olarak hızlı, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilenmesinde medyanın günümüzde en temel bir güç haline geldiğini belirtti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.   Mesajında, Türk demokrasinin kökleşmesinde günümüzün en itibarlı meslekleri arasında ilk sıralarda değerlendirilen gazeteciliğin, hayatın her alanında yaşanılan gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunun doğru, tarafsız ve objektif olarak bilgilenmesi için büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Ünver, oldukça zor ve meşakkatli bir süreç içerisinde görev üstlenen gazetecilerin de ciddi fedakarlıklar içerisinde çalıştıklarını ifade etti.   Gazetecilerin özellikle ekonomik anlamda yaşadıkları sorunların aşılmasının gerektiğine bu mesleği yıllarca yapmış bir gazeteci olarak yürekten inandığını vurgulayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver mesajında daha sonra şunları dile getirdi : “Böylesine önemli bir mesleğin geçmişte uzun yıllar temsilcisi olarak görev yapmış biri olarak , bu alanda çalışmalar yapan tüm değerli arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Türkiye’nin ekonomik, kültür, sosyal, eğitim, sağlık başta olmak üzere her alanda gösterilen büyüme ve gelişme çabalarının kamuoyuna etkili bir şekilde sunulmasının yanı sıra ülkemizdeki demokratikleşme sürecine de önemli bir işlerlik kazandırdıklarına da gönülden inanıyorum. Yaşadığı şehrin, ilçenin, beldenin ve köylerin sorunları ile birlikte çözüm önerilerini kamuoyuna aktaran ve bu şekilde de toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir zeminde işlerliğinin sağlanmasına yardımcı olan gazetecilerimizin, yorum ve görüşlerinin de biz idareciler olarak çalışmalarımıza katkılar sağladığına inanıyorum. Bu düşüncelerle tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum.”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kamuoyunun gerek ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan gelişmelerle ilgili olarak hızlı, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilenmesinde medyanın günümüzde en temel bir güç haline geldiğini belirtti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Mesajında, Türk demokrasinin kökleşmesinde günümüzün en itibarlı meslekleri arasında ilk sıralarda değerlendirilen gazeteciliğin, hayatın her alanında yaşanılan gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunun doğru, tarafsız ve objektif olarak bilgilenmesi için büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Ünver, oldukça zor ve meşakkatli bir süreç içerisinde görev üstlenen gazetecilerin de ciddi fedakarlıklar içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

 

Gazetecilerin özellikle ekonomik anlamda yaşadıkları sorunların aşılmasının gerektiğine bu mesleği yıllarca yapmış bir gazeteci olarak yürekten inandığını vurgulayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver mesajında daha sonra şunları dile getirdi : “Böylesine önemli bir mesleğin geçmişte uzun yıllar temsilcisi olarak görev yapmış biri olarak , bu alanda çalışmalar yapan tüm değerli arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Türkiye’nin ekonomik, kültür, sosyal, eğitim, sağlık başta olmak üzere her alanda gösterilen büyüme ve gelişme çabalarının kamuoyuna etkili bir şekilde sunulmasının yanı sıra ülkemizdeki demokratikleşme sürecine de önemli bir işlerlik kazandırdıklarına da gönülden inanıyorum. Yaşadığı şehrin, ilçenin, beldenin ve köylerin sorunları ile birlikte çözüm önerilerini kamuoyuna aktaran ve bu şekilde de toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir zeminde işlerliğinin sağlanmasına yardımcı olan gazetecilerimizin, yorum ve görüşlerinin de biz idareciler olarak çalışmalarımıza katkılar sağladığına inanıyorum. Bu düşüncelerle tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.