Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver, ‘ Biz Haysiyetsiz, Onursuz İnsanlar Değiliz’

SİYASET 06.10.2017 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, ‘ Biz Haysiyetsiz, Onursuz İnsanlar Değiliz’

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuştu.
  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuştu.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver partisinin İl başkanlığı devir teslim töreninde yaptığı konuşmada nasıl ki biz aday gösterildiğimiz zaman niçin aday gösterdiniz demediysek bu süreçte de bize sorulmadan karar verilmesini sorgulamayı haysiyetsizlik olarak biliriz dedi. Ünver, “Arkadaşlar biz bir dava hareketinin temsilcileriyiz. Verilen görev neyse onu kutlu görev sayıp sonuna kadar ikinci bir emre kadar o görevi yerine getiririz. İkinci bir emir geldiğinde de bir başka kardeşimizin alnından öper, mührü teslim eder gideriz. Ancak son zamanlarda hakkımızda yapılan spekülasyonlar genel merkezimiz kaynaklı olmayan, partimiz kaynaklı olmayan bu dedikodular biliyorsunuz ki bizden kurtulma çabasında olan bir takım ileri uçlar kendileri üretiyorlar. Onun için gönlünüz ferah olsun. Biz nasıl ilk aday olduğumuzda bizi niye aday yaptınız diye sormadıysak bu davanın lideri nasıl elimizi kaldırdığı gün bize kefil olduğu gün niye bize kefil oldun diye sormadıysak bundan sonra ki süreçten bize sorulmadan karar verilmesini sorgulamayı haysiyetsizlik sayarız. Biz öyle haysiyetsiz, onursuz insanlar değiliz. Biz dava onuru ve şuuruyla bilinci ile hareket eden insanlarız. Onun için gönlünüzde yüreğinizde ferah olsun. Hizmetlerimize devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuştu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuştu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver partisinin İl başkanlığı devir teslim töreninde yaptığı konuşmada nasıl ki biz aday gösterildiğimiz zaman niçin aday gösterdiniz demediysek bu süreçte de bize sorulmadan karar verilmesini sorgulamayı haysiyetsizlik olarak biliriz dedi. Ünver, “Arkadaşlar biz bir dava hareketinin temsilcileriyiz. Verilen görev neyse onu kutlu görev sayıp sonuna kadar ikinci bir emre kadar o görevi yerine getiririz. İkinci bir emir geldiğinde de bir başka kardeşimizin alnından öper, mührü teslim eder gideriz. Ancak son zamanlarda hakkımızda yapılan spekülasyonlar genel merkezimiz kaynaklı olmayan, partimiz kaynaklı olmayan bu dedikodular biliyorsunuz ki bizden kurtulma çabasında olan bir takım ileri uçlar kendileri üretiyorlar. Onun için gönlünüz ferah olsun. Biz nasıl ilk aday olduğumuzda bizi niye aday yaptınız diye sormadıysak bu davanın lideri nasıl elimizi kaldırdığı gün bize kefil olduğu gün niye bize kefil oldun diye sormadıysak bundan sonra ki süreçten bize sorulmadan karar verilmesini sorgulamayı haysiyetsizlik sayarız. Biz öyle haysiyetsiz, onursuz insanlar değiliz. Biz dava onuru ve şuuruyla bilinci ile hareket eden insanlarız. Onun için gönlünüzde yüreğinizde ferah olsun. Hizmetlerimize devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.