MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver, Nevşehir Halkının Kandilini Kutladı

NEVŞEHİR 10.12.2016 - 08:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, Nevşehir Halkının Kandilini Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yüce Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirmesinin dünya tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.
  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yüce Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirmesinin dünya tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kainatın efendisi yüce peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in doğum günü olarak da tüm İslam aleminde idrak edilen Mevlid Kandili nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. Sevgi, şefkat ve merhamet peygamberi olan yüce peygamberimizin sadece İslam dünyası için değil, tüm insanlık için bir fırsat olduğuna vurgu yapan Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, mesajında daha sonra şunları kaydetti: “ Din, dil ,ırk, renk ayrımı yapmadan verdiği mesajla sadece müminlere değil, tüm dünya insanlığa kurtuluş reçetesi ortaya koyan fahri kainat peygamberimiz, yaşadığı dönemde ahlakı, örnek kişiliği ile büyük bir toplum önderi olduğunu ispatlamıştır. Allah’tan aldığı vahiyleri paylaşarak müminler başta olmak üzere tüm dünya insanlarının kıyamete kadar olan süre içinde, huzur ve mutluluğu için mücadele eden yüce peygamberimiz, tüm insanlık için bir rahmettir. Onun için iki cihan serveri yüce Peygamberimizin hayatını iyi idrak etmek, her Müslüman için temel bir vazifedir. Kendine her türlü kötülüğü yapanları, onu öldürmeye kararlı müşrikleri bile büyük bir şefkat örneği göstererek affeden yüce peygamberimizin, doğumu insanlık adına da ciddi bir önem taşımaktadır. Onun için yüce peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa(S.A.V.)’in dünyayı şereflendirdiği bu geceyi de çok iyi idrak etmek gerekir. Bu vesile ile tüm inananların Mevlid kandillerini tebrik eder, bu gecenin inananlar için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz eder, değerli halkımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.”(
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yüce Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirmesinin dünya tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yüce Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirmesinin dünya tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kainatın efendisi yüce peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in doğum günü olarak da tüm İslam aleminde idrak edilen Mevlid Kandili nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Sevgi, şefkat ve merhamet peygamberi olan yüce peygamberimizin sadece İslam dünyası için değil, tüm insanlık için bir fırsat olduğuna vurgu yapan Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, mesajında daha sonra şunları kaydetti: “ Din, dil ,ırk, renk ayrımı yapmadan verdiği mesajla sadece müminlere değil, tüm dünya insanlığa kurtuluş reçetesi ortaya koyan fahri kainat peygamberimiz, yaşadığı dönemde ahlakı, örnek kişiliği ile büyük bir toplum önderi olduğunu ispatlamıştır. Allah’tan aldığı vahiyleri paylaşarak müminler başta olmak üzere tüm dünya insanlarının kıyamete kadar olan süre içinde, huzur ve mutluluğu için mücadele eden yüce peygamberimiz, tüm insanlık için bir rahmettir. Onun için iki cihan serveri yüce Peygamberimizin hayatını iyi idrak etmek, her Müslüman için temel bir vazifedir. Kendine her türlü kötülüğü yapanları, onu öldürmeye kararlı müşrikleri bile büyük bir şefkat örneği göstererek affeden yüce peygamberimizin, doğumu insanlık adına da ciddi bir önem taşımaktadır. Onun için yüce peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa(S.A.V.)’in dünyayı şereflendirdiği bu geceyi de çok iyi idrak etmek gerekir. Bu vesile ile tüm inananların Mevlid kandillerini tebrik eder, bu gecenin inananlar için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz eder, değerli halkımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.”(

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.