Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver, Özel Eğitim Uygulama Merkezini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 03.04.2018 - 13:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, Özel Eğitim Uygulama Merkezini Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek yönetici ve öğrencilerle görüşmeler yaptı.
  Belediye Başkanı Hasan Ünver, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne gelişte Okul Müdürü Ümit Selçuk Şimşek ve okul yöneticileri tarafından karşılandı. Daha sonra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ümit Selçuk, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, okulda sürdürülen eğitim çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı.   Down Sendrom, Otizm , zihinsel ve bedensel 67 Özel İnsanın eğitimlerinin başarılı bir şekilde devam ettiği Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne öğrenci velilerinin de ilgisinin büyük olduğuna vurgu yapan Şimşek, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e merkeze gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı, tüm yönetici ,öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri adına teşekkür etti.   Belediye Başkanı Ünver, daha sonra Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim sınıflarını ziyaret ederek, burada eğitim gören Özel İnsanlar ve öğretmenleri ile kısa süreli sohbetler yaptı.   Ziyaretin son bölümünde, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde görev yapan öğretmen ve yöneticilerle toplantı yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, burada görev almanın kutsal bir çalışma olduğunu belirterek, kendilerini yaptıkları bu çalışmadan dolayı tebrik etti. Ünver “ Sizler burada tüm bilgi ve becerilerinizi Özel İnsanlarımızın gerek etkin şekilde eğitimlerinin yanı sıra, onların sosyal hayata daha verimli bir şekilde katılmaları yönünde oldukça kutsal bir görevi yerine getiiyorsunuz. Sizlere imreniyorum. Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde görev alan tüm arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimi belirtiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu yönde Nevşehir Belediyesi olarak üzerimize hangi sorumluluk düşüyor ise,bu sorumluluğu tüm imkanlarımızı kullanarak yerine getireceğimizin de özellikle bilinmesini istiyorum” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek yönetici ve öğrencilerle görüşmeler yaptı.

 

Belediye Başkanı Hasan Ünver, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne gelişte Okul Müdürü Ümit Selçuk Şimşek ve okul yöneticileri tarafından karşılandı. Daha sonra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ümit Selçuk, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, okulda sürdürülen eğitim çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı.

 

Down Sendrom, Otizm , zihinsel ve bedensel 67 Özel İnsanın eğitimlerinin başarılı bir şekilde devam ettiği Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne öğrenci velilerinin de ilgisinin büyük olduğuna vurgu yapan Şimşek, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e merkeze gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı, tüm yönetici ,öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri adına teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Ünver, daha sonra Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim sınıflarını ziyaret ederek, burada eğitim gören Özel İnsanlar ve öğretmenleri ile kısa süreli sohbetler yaptı.

 

Ziyaretin son bölümünde, Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde görev yapan öğretmen ve yöneticilerle toplantı yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, burada görev almanın kutsal bir çalışma olduğunu belirterek, kendilerini yaptıkları bu çalışmadan dolayı tebrik etti. Ünver “ Sizler burada tüm bilgi ve becerilerinizi Özel İnsanlarımızın gerek etkin şekilde eğitimlerinin yanı sıra, onların sosyal hayata daha verimli bir şekilde katılmaları yönünde oldukça kutsal bir görevi yerine getiiyorsunuz. Sizlere imreniyorum. Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde görev alan tüm arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimi belirtiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu yönde Nevşehir Belediyesi olarak üzerimize hangi sorumluluk düşüyor ise,bu sorumluluğu tüm imkanlarımızı kullanarak yerine getireceğimizin de özellikle bilinmesini istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.