MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

SAĞLIK 14.03.2017 - 09:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, insan sağlığının en temel değerlerden biri olduğunu belirterek, her geçen gün büyük ilerlemeler kaydeden tıp alanında görev yapan kişilerin de vazgeçilmez bir önem taşıdığını belirtti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünver, insan hayatının daha sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde sağlık çalışanlarının her şeyden önce önemli görev ve sorumluluk üstlendiğini dile getirdi. Ünver mesajında şunları vurguladı; “Yaratılmışların en şereflisi olan insanın sağlığı her şeyin üzerindedir. Sağlıklı toplumların her alanda başarılı olacağı bilinen bir gerçektir. Kendilerine sağlığımızı teslim edip, yaptıkları çalışmalarla da bizlerin sağlıklı bireyler olmasında temel bir güç ortaya koyan doktorlar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları bu çerçevede önemli bir misyon üstlenmektedirler. Böylesine anlamlı bir günde, Nevşehir’de görev yapan bu kutsal mesleğin değerli temsilcilerini tebrik ediyor, daha nice yıllarda bu mutluluğu taşımalarını temenni ediyorum.”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, insan sağlığının en temel değerlerden biri olduğunu belirterek, her geçen gün büyük ilerlemeler kaydeden tıp alanında görev yapan kişilerin de vazgeçilmez bir önem taşıdığını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünver, insan hayatının daha sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde sağlık çalışanlarının her şeyden önce önemli görev ve sorumluluk üstlendiğini dile getirdi. Ünver mesajında şunları vurguladı; “Yaratılmışların en şereflisi olan insanın sağlığı her şeyin üzerindedir. Sağlıklı toplumların her alanda başarılı olacağı bilinen bir gerçektir. Kendilerine sağlığımızı teslim edip, yaptıkları çalışmalarla da bizlerin sağlıklı bireyler olmasında temel bir güç ortaya koyan doktorlar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları bu çerçevede önemli bir misyon üstlenmektedirler. Böylesine anlamlı bir günde, Nevşehir’de görev yapan bu kutsal mesleğin değerli temsilcilerini tebrik ediyor, daha nice yıllarda bu mutluluğu taşımalarını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.