Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver, Türkiye Birincisi Olan Özel İnsanları Ödüllendirdi

BELEDİYELER 20.12.2017 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, Türkiye Birincisi Olan Özel İnsanları Ödüllendirdi

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, iki kategoride Türkiye derecesi elde eden ve Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören Down Sendromlu Özel İnsanları ödüllendirdi.
  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(TÖSSF) tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm İç Anadolu Bölge Şampiyonası’nda Atletizm ve cirit atmada Türkiye birinciliğini elde eden Nevşehir merkez Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri Alperen Koyutürk ve Ramazan Ünlü’yü makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, başarılarından dolayı Özel İnsanları tebrik etti.   Her zaman Özel İnsanların yanlarında ve onlarla hemhal olacağını dile getiren Belediye Başkanı Hasan Ünver, imkan verildiğinde Özel İnsanların neler yapabileceğinin de bu tür yarışmalarda bir kez daha ortaya çıktığını kaydetti.   Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ümit Selçuk Şimşek ve Kapadokya Mavi Umut Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tarkan Güney’in de hazır bulunduğu kabul de , Nevşehir Belediye Başkanı Ünver Antalya’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm İç Anadolu Bölge Şampiyonası’nda Ciritte Türkiye üçüncülüğünü elde eden , Ramazan Ünlü ile aynı şampiyonada 100 metre koşu ve uzun atlama birincisi Alperen Koyutürkürk’e ödül takdim etti ve başarılarının devamı dileğinde bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, iki kategoride Türkiye derecesi elde eden ve Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören Down Sendromlu Özel İnsanları ödüllendirdi.

 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(TÖSSF) tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm İç Anadolu Bölge Şampiyonası’nda Atletizm ve cirit atmada Türkiye birinciliğini elde eden Nevşehir merkez Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri Alperen Koyutürk ve Ramazan Ünlü’yü makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, başarılarından dolayı Özel İnsanları tebrik etti.

 

Her zaman Özel İnsanların yanlarında ve onlarla hemhal olacağını dile getiren Belediye Başkanı Hasan Ünver, imkan verildiğinde Özel İnsanların neler yapabileceğinin de bu tür yarışmalarda bir kez daha ortaya çıktığını kaydetti.

 

Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ümit Selçuk Şimşek ve Kapadokya Mavi Umut Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tarkan Güney’in de hazır bulunduğu kabul de , Nevşehir Belediye Başkanı Ünver Antalya’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm İç Anadolu Bölge Şampiyonası’nda Ciritte Türkiye üçüncülüğünü elde eden , Ramazan Ünlü ile aynı şampiyonada 100 metre koşu ve uzun atlama birincisi Alperen Koyutürkürk’e ödül takdim etti ve başarılarının devamı dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.