Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ÜREVKAD'tan Başkan Ateş'e ziyaret

BELEDİYELER 27.02.2021 - 12:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

ÜREVKAD'tan Başkan Ateş'e ziyaret

  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Evrensel Kadınlar Derneği (ÜREVKAD) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri İlçeye bağlı Ortahisar kasabası belediye başkanı Mustafa Ateş'i ziyaret ettiler.     ÜREVKAD Başkanı Hülya Güldal Bilen ve yönetim kurulu üyeleri derneğin kuruluş amaçları, hedefleri hakkında Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'i bilgilendirirken, dernek olarak yerel yönetimlerle de ortak projeler geliştirmek istediklerini dile getirdiler.     Hemen hemen bütün Sivil Toplum Kuruluşlarının olduğu gibi kadın derneklerinin de yerel yönetimlerin işbirliğine ihtiyacı bulunduğunu belirten ÜREVKAD Başkanı Bilen, ilerleyen süreçte yapmayı planladıkları çalışmalar için Ortahisar Belediyesinin de desteğini yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.     ÜREVKAD Başkanı Bilen ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, imkanlar doğrultusunda derneğin çalışmalarına destek olmaya gayret edeceklerini ifade etti.  

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Evrensel Kadınlar Derneği (ÜREVKAD) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri İlçeye bağlı Ortahisar kasabası belediye başkanı Mustafa Ateş'i ziyaret ettiler.  

 

ÜREVKAD Başkanı Hülya Güldal Bilen ve yönetim kurulu üyeleri derneğin kuruluş amaçları, hedefleri hakkında Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'i bilgilendirirken, dernek olarak yerel yönetimlerle de ortak projeler geliştirmek istediklerini dile getirdiler.  

 

Hemen hemen bütün Sivil Toplum Kuruluşlarının olduğu gibi kadın derneklerinin de yerel yönetimlerin işbirliğine ihtiyacı bulunduğunu belirten ÜREVKAD Başkanı Bilen, ilerleyen süreçte yapmayı planladıkları çalışmalar için Ortahisar Belediyesinin de desteğini yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.  

 

ÜREVKAD Başkanı Bilen ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, imkanlar doğrultusunda derneğin çalışmalarına destek olmaya gayret edeceklerini ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.