MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, ‘Bayram manevi bir ihtişamdır’

EĞİTİM 31.07.2020 - 11:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç, ‘Bayram manevi bir ihtişamdır’

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
  Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç kutlama mesajında şunları söyledi:   “Musibet, bela ve tehditlerden kurtulduğumuz daha müreffeh yarınlar temennisiyle tüm inananların Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Hiç şüphe yok ki, bayramlar huzur, barış ve toplumsal kaynaşmaya dair duyguların yoğun şekilde yaşandığı kutlu günlerdir. Yüce Yaradan’dan niyazımız odur ki, mübarek Kurban Bayramı milli birliğimizi pekiştiren, ülkemizin dirliğini güçlendiren ve devletimizin kudretini artıran yarınlara vesile olsun. Bu bayramda Koronavirüs nedeniyle yakınlarımızla belki doyasıya kucaklaşamayacağız; ama hiç şüphe yok ki, esas olan sevdiklerimizin sıhhatidir. Bu seneki bayramımızı sağlığımızı riske atmadan, bilim insanlarının tavsiyeleri doğrultusunda, başta maske ve mesafe olmak üzere tüm tedbirleri alarak ve gönülden kucaklaşarak yine coşkuyla kutlayacağız. Yüce Rabbimden bir başka niyazımız da başta Doğu Türkistan olmak üzere Dünyanın neresinde olursa olsun eziyet, baskı ve zulüm altında yaşam ve varlık mücadelesi veren tüm mazlumların da “Bayramlar” yaşayabilmesidir. Öte yandan huzur ve bayramlarımızı borçlu olduğumuz Cennet mekan şehitlerimizi rahmetle anıyor, en kıymetli varlıklarını vatana adayan şehit ailelerimiz önünde saygıyla eğiliyor, şehit annelerimizin ellerinden hürmet ve saygıyla öpüyorum. Bayram huzurdur. Bayram özgürlüktür. Bayram barış ve kardeşliktir Bayram manevi ihtişamdır. Türk ve İslam coğrafyasının göz bebeği güzel ülkemizden bayramlar eksik olmasın.. Allah birliğimizi aratmasın, dirliğimizi azaltmasın, var olan düzenimizi hiçbir zaman aksatmasın. Bayramımız kutlu olsun.”
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç kutlama mesajında şunları söyledi:

 

“Musibet, bela ve tehditlerden kurtulduğumuz daha müreffeh yarınlar temennisiyle tüm inananların Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Hiç şüphe yok ki, bayramlar huzur, barış ve toplumsal kaynaşmaya dair duyguların yoğun şekilde yaşandığı kutlu günlerdir.

Yüce Yaradan’dan niyazımız odur ki, mübarek Kurban Bayramı milli birliğimizi pekiştiren, ülkemizin dirliğini güçlendiren ve devletimizin kudretini artıran yarınlara vesile olsun.

Bu bayramda Koronavirüs nedeniyle yakınlarımızla belki doyasıya kucaklaşamayacağız; ama hiç şüphe yok ki, esas olan sevdiklerimizin sıhhatidir.

Bu seneki bayramımızı sağlığımızı riske atmadan, bilim insanlarının tavsiyeleri doğrultusunda, başta maske ve mesafe olmak üzere tüm tedbirleri alarak ve gönülden kucaklaşarak yine coşkuyla kutlayacağız.

Yüce Rabbimden bir başka niyazımız da başta Doğu Türkistan olmak üzere Dünyanın neresinde olursa olsun eziyet, baskı ve zulüm altında yaşam ve varlık mücadelesi veren tüm mazlumların da “Bayramlar” yaşayabilmesidir.

Öte yandan huzur ve bayramlarımızı borçlu olduğumuz Cennet mekan şehitlerimizi rahmetle anıyor, en kıymetli varlıklarını vatana adayan şehit ailelerimiz önünde saygıyla eğiliyor, şehit annelerimizin ellerinden hürmet ve saygıyla öpüyorum.

Bayram huzurdur.

Bayram özgürlüktür.

Bayram barış ve kardeşliktir

Bayram manevi ihtişamdır.

Türk ve İslam coğrafyasının göz bebeği güzel ülkemizden bayramlar eksik olmasın..

Allah birliğimizi aratmasın, dirliğimizi azaltmasın, var olan düzenimizi hiçbir zaman aksatmasın.

Bayramımız kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.