MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç; 'Bayramı Bayram Tadında Geçirmek İçin Üzerimize Düşen Görevleri Yapalım'

NEVŞEHİR 12.05.2021 - 22:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç; 'Bayramı Bayram Tadında Geçirmek İçin Üzerimize Düşen Görevleri Yapalım'

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Urgenç Kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç;  Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Urgenç Kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.   “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha tamamladık. Hak Teala tüm inananların dua ve ibadetlerini kabul etsin.   Evlerimizde geçirmek zorunda kaldığımız bu Ramazan Bayramı’nda bayramı bayram tadında geçirmek için üzerimize düşen görevleri yapalım. İletişim araçları ile büyüklerimizin, anne ve babalarımızın, eş, dost ve akrabalarımızın halini hatırını sorarak gönüllerini alalım. Bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe, yardımlaşmaya, kardeşliğe ihtiyaç duymaktayız. Yetimlerin, garip gurebanın, muhtaçların, çocukların bayram sevinci yaşamlarına katkıda bulunalım. Aile efradının, çocukların bayramı bayram tadında yaşamalarına vesile olalım. Geçmişlerimizi dualarla yad edelim.    Bayramlar milli ve dini duyguların ön plana çıktığı müstesna günlerdir. Bugün ana ve ata yurtlarımız Doğu Türkistan’da;  Kaşgar’da, Urumçi’de, İlk kıblemiz; Mescidi Aksa’da, Gazze’de, Müslümanlar gözyaşı içerisinde Ramazan bayramını karşılıyorlar.  Tüm İslam dünyasında gözyaşının dindiği Bayramlar’da buluşmak dileğiyle, Aziz Türk Milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı İnsanlığa sağlık ve sıhhat ve huzur getirmesi dileklerimle tüm inananların Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Bayramın İnsanlığın selametine, her türlü hastalıkların son bulmasına vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.”
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Urgenç Kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç;  Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Urgenç Kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha tamamladık. Hak Teala tüm inananların dua ve ibadetlerini kabul etsin.

 

Evlerimizde geçirmek zorunda kaldığımız bu Ramazan Bayramı’nda bayramı bayram tadında geçirmek için üzerimize düşen görevleri yapalım. İletişim araçları ile büyüklerimizin, anne ve babalarımızın, eş, dost ve akrabalarımızın halini hatırını sorarak gönüllerini alalım. Bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe, yardımlaşmaya, kardeşliğe ihtiyaç duymaktayız. Yetimlerin, garip gurebanın, muhtaçların, çocukların bayram sevinci yaşamlarına katkıda bulunalım. Aile efradının, çocukların bayramı bayram tadında yaşamalarına vesile olalım. Geçmişlerimizi dualarla yad edelim.

 

 Bayramlar milli ve dini duyguların ön plana çıktığı müstesna günlerdir. Bugün ana ve ata yurtlarımız Doğu Türkistan’da;  Kaşgar’da, Urumçi’de, İlk kıblemiz; Mescidi Aksa’da, Gazze’de, Müslümanlar gözyaşı içerisinde Ramazan bayramını karşılıyorlar.  Tüm İslam dünyasında gözyaşının dindiği Bayramlar’da buluşmak dileğiyle, Aziz Türk Milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı İnsanlığa sağlık ve sıhhat ve huzur getirmesi dileklerimle tüm inananların Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Bayramın İnsanlığın selametine, her türlü hastalıkların son bulmasına vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.