Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, ‘Bize yakışan devlet adamlarının sözüne itibar etmektir’

EĞİTİM 25.03.2019 - 23:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Urgenç, ‘Bize yakışan devlet adamlarının sözüne itibar etmektir’

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Eğitim camiasını Paralel çetelerden kurtaracak tek yapı Türk Eğitim Sen’dir.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,  Eğitim camiasını Paralel çetelerden kurtaracak tek yapı Türk Eğitim Sen’dir. Türk Eğitim Sen üyesi bir tane çalışanın mülakat komisyonlarında hakkını gasp edecek kişiler ya da gruplar bunun bedelini ağır öder.   Yönetici atamaları için yapılacak yazılı sınavın ardından önümüzdeki eğitim-öğretim yılında 9 bini okul müdürü olmak üzere, yaklaşık olarak 21 bin yeni yöneticinin sisteme dahil olacağını bildiren Urgenç, “Bu ciddi bir rakamdır. Dolayısıyla kariyer planlamasını yöneticilik üzerine yapmak isteyen bütün üyelerimiz yazılı sınava mutlaka girmelidir. Hiç kimse, ‘Yıllardır sınava giriyoruz, yazılı sınavda başarılı oluyoruz ancak mülakatlarda eleniyoruz’ diye düşünmesin. Artık o dönem geride, eski Türkiye’de kaldı. Bundan sonra Türk Eğitim Sen üyesi bir tane çalışanın mülakat komisyonlarında hakkını gasp edecek kişiler ya da gruplar bunun bedelini ağır öder” dedi.   Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katıldığı bir programda ‘Yönetici atama mülakatlarında güvenlik soruşturması temiz olan kişiler yazılı sınav puanı ne ise, mülakat puanı da o verilmelidir’ şeklindeki sözlerini hatırlatan URGENÇ, “Bize yakışan devlet adamlarının sözlerine itibar etmektedir. Devlet adamlarına yakışan da sözlerine sahip çıkmaktır. Türk Eğitim-Sen üyelerinin yazılı sınava ciddi bir şekilde hazırlanmasını istiyoruz. Eğitim camiasını paralel çetenin esaretinden kurtaracak tek yapı, Türk Eğitim Sen’dir. Biz talepkâr olacağız ki, sesimizi herkese duyuralım.” diye konuştu. Urgenç; sınava hazırlanacak üyelerimiz TES AKADEMİ üzerinden görsel, işitsel çalışma yapabilirler. Konu özetlerini çıktı alabilirler. Deneme sorularını çözebilirler. Üyelerimiz TC. Kimlik numarası ile kayıt olduktan sonra kullanabilirler. Dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Eğitim camiasını Paralel çetelerden kurtaracak tek yapı Türk Eğitim Sen’dir.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,  Eğitim camiasını Paralel çetelerden kurtaracak tek yapı Türk Eğitim Sen’dir. Türk Eğitim Sen üyesi bir tane çalışanın mülakat komisyonlarında hakkını gasp edecek kişiler ya da gruplar bunun bedelini ağır öder.

 

Yönetici atamaları için yapılacak yazılı sınavın ardından önümüzdeki eğitim-öğretim yılında 9 bini okul müdürü olmak üzere, yaklaşık olarak 21 bin yeni yöneticinin sisteme dahil olacağını bildiren Urgenç, “Bu ciddi bir rakamdır. Dolayısıyla kariyer planlamasını yöneticilik üzerine yapmak isteyen bütün üyelerimiz yazılı sınava mutlaka girmelidir. Hiç kimse, ‘Yıllardır sınava giriyoruz, yazılı sınavda başarılı oluyoruz ancak mülakatlarda eleniyoruz’ diye düşünmesin. Artık o dönem geride, eski Türkiye’de kaldı. Bundan sonra Türk Eğitim Sen üyesi bir tane çalışanın mülakat komisyonlarında hakkını gasp edecek kişiler ya da gruplar bunun bedelini ağır öder” dedi.

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katıldığı bir programda ‘Yönetici atama mülakatlarında güvenlik soruşturması temiz olan kişiler yazılı sınav puanı ne ise, mülakat puanı da o verilmelidir’ şeklindeki sözlerini hatırlatan URGENÇ, “Bize yakışan devlet adamlarının sözlerine itibar etmektedir. Devlet adamlarına yakışan da sözlerine sahip çıkmaktır. Türk Eğitim-Sen üyelerinin yazılı sınava ciddi bir şekilde hazırlanmasını istiyoruz. Eğitim camiasını paralel çetenin esaretinden kurtaracak tek yapı, Türk Eğitim Sen’dir. Biz talepkâr olacağız ki, sesimizi herkese duyuralım.” diye konuştu. Urgenç; sınava hazırlanacak üyelerimiz TES AKADEMİ üzerinden görsel, işitsel çalışma yapabilirler. Konu özetlerini çıktı alabilirler. Deneme sorularını çözebilirler. Üyelerimiz TC. Kimlik numarası ile kayıt olduktan sonra kullanabilirler. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.