MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, ‘İlksan emin ellerde Türk Eğitim Sen güveniyle yoluna devam edecektir’

NEVŞEHİR 16.06.2021 - 09:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç, ‘İlksan emin ellerde Türk Eğitim Sen güveniyle yoluna devam edecektir’

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç İLKSAN seçimleri doğrultusunda yaptığı açıklamada Covid-19 tedbirleri kapsamında ertelenen İLKSAN seçimlerinin 19 Haziran Cumartesi günü İl ve İlçe Mem’ler tarafından belirlenen yerlerde sabah 09:00-17:00 arasında yapılacağını belirtti.
  Urgenç açıklamasında İlksan’la ilgili bilgiler vererek destekledikleri adaylara eğitimcilerden oy istedi. Tes. İl Başkanı Urgenç; Türk Eğitim Sen eğitim çalışanlarının alın terine sahip çıkmak için İl merkezi ve her ilçede kendi adayları ile yola çıkarak adaylarımızın da yanında durarak birikimlerin İlksan üyelerine geri dönüşünü nasıl artırabiliriz hesabını yapıyoruz. Üyesine bir maaş ikramiyeyi zar zor ödeyen bir kurumu bugün 10 maaş ikramiye veren kurum haline Türkiye sevdalıları olan Türk Eğitim Sen üyeleri getirdi. İlksan’ı emanet ettiğiniz Türkiye sevdalıları sadece bir emanetçidir. Tek derdimiz bu emaneti macera heveslerine alet etmeden, titizlikle ve ihtimamla koruyup büyüterek, ekonomik gerçekliklerle üyelerine her geçen yıl daha fazla fayda sağlayan sandık haline getirmektir. Kamuda kendilerine ait modern bir kast sistemi oluşturup mülakatla makama çöreklenenler adaletsizliği ve ahlaksızlığı yaşam tarzı haline getirenler Türkiye sevdalılarının derdini bilemezler. Bir tarafta batmış bir kurum olan İlksan’ı eksi 3 milyon borçtan alıp üyesine 10 maaş ikramiye, 10 kalemde sosyal yardım yapan bir sandık haline getiren Türkiye sevdalıları, Türk Eğitim Senliler var diğer tarafta ise son 10 yılda memuru 3.5’a mahkum eden enflasyon karşısında ezdiren bir sendikal anlayış var. Karı zararı yapıp, kararı sen vereceksin meslektaşım. İlksan’a ve geleceğine sahip çıkmak senin elinde. Dedi.   Başkan Urgenç; Merkezde iki temsilci seçilecektir. İlksan merkez üyeleri Nevşehir Merkez RAM’da yapılacak seçimlerde adaylar içinden 2 kişiyi temsilci seçeceklerdir. İlçelerde ise birer temsilci seçilecektir. Diyerek merkezde ve ilçelerde destekledikleri İlksan temsilci adaylarını kamuoyu ile paylaştı.   Nevşehir Merkezde; Osman Doğan ve Adnan Yıldız Acıgöl’de : Nöfer Ekici Avanos’ta: Memiş Bülbül Derinkuyu’da: Ayşegül Baki Hacıbektaş’ta: Hüseyin Ünsal Gülşehir’de: Mutlu Akkuyu Ürgüp’te: Zühtü Korkmaz Kozaklı’da: Mustafa Kaya
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç İLKSAN seçimleri doğrultusunda yaptığı açıklamada Covid-19 tedbirleri kapsamında ertelenen İLKSAN seçimlerinin 19 Haziran Cumartesi günü İl ve İlçe Mem’ler tarafından belirlenen yerlerde sabah 09:00-17:00 arasında yapılacağını belirtti.

 

Urgenç açıklamasında İlksan’la ilgili bilgiler vererek destekledikleri adaylara eğitimcilerden oy istedi. Tes. İl Başkanı Urgenç; Türk Eğitim Sen eğitim çalışanlarının alın terine sahip çıkmak için İl merkezi ve her ilçede kendi adayları ile yola çıkarak adaylarımızın da yanında durarak birikimlerin İlksan üyelerine geri dönüşünü nasıl artırabiliriz hesabını yapıyoruz. Üyesine bir maaş ikramiyeyi zar zor ödeyen bir kurumu bugün 10 maaş ikramiye veren kurum haline Türkiye sevdalıları olan Türk Eğitim Sen üyeleri getirdi. İlksan’ı emanet ettiğiniz Türkiye sevdalıları sadece bir emanetçidir. Tek derdimiz bu emaneti macera heveslerine alet etmeden, titizlikle ve ihtimamla koruyup büyüterek, ekonomik gerçekliklerle üyelerine her geçen yıl daha fazla fayda sağlayan sandık haline getirmektir. Kamuda kendilerine ait modern bir kast sistemi oluşturup mülakatla makama çöreklenenler adaletsizliği ve ahlaksızlığı yaşam tarzı haline getirenler Türkiye sevdalılarının derdini bilemezler. Bir tarafta batmış bir kurum olan İlksan’ı eksi 3 milyon borçtan alıp üyesine 10 maaş ikramiye, 10 kalemde sosyal yardım yapan bir sandık haline getiren Türkiye sevdalıları, Türk Eğitim Senliler var diğer tarafta ise son 10 yılda memuru 3.5’a mahkum eden enflasyon karşısında ezdiren bir sendikal anlayış var. Karı zararı yapıp, kararı sen vereceksin meslektaşım. İlksan’a ve geleceğine sahip çıkmak senin elinde. Dedi.

 

Başkan Urgenç; Merkezde iki temsilci seçilecektir. İlksan merkez üyeleri Nevşehir Merkez RAM’da yapılacak seçimlerde adaylar içinden 2 kişiyi temsilci seçeceklerdir. İlçelerde ise birer temsilci seçilecektir. Diyerek merkezde ve ilçelerde destekledikleri İlksan temsilci adaylarını kamuoyu ile paylaştı.

 

Nevşehir Merkezde; Osman Doğan ve Adnan Yıldız

Acıgöl’de : Nöfer Ekici

Avanos’ta: Memiş Bülbül

Derinkuyu’da: Ayşegül Baki

Hacıbektaş’ta: Hüseyin Ünsal

Gülşehir’de: Mutlu Akkuyu

Ürgüp’te: Zühtü Korkmaz

Kozaklı’da: Mustafa Kaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.