MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, ‘Teşekkürler Nevşehir Türk Eğitim Sen Üyeleri’

EĞİTİM 20.10.2017 - 08:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Urgenç, ‘Teşekkürler Nevşehir Türk Eğitim Sen Üyeleri’

Türk Eğitim Sen Başkan Adayı Tayfır Urgenç, Türk Eğitim Sen üyelerine teşekkür etti.
    Türk Eğitim Sen Başkan Adayı Tayfır Urgenç, Türk Eğitim Sen üyelerine teşekkür etti.   Türk Eğitim Sen’de yapılan delege seçimlerinde Urgenç’in listesini destekleyen üyelere teşekkür eden Başkan Adayı Tayfur Urgenç üyelerimizin yüzde 69.4’ü değişimden yana oy kullandı dedi. Urgenç,” “Nevşehir Merkezde 44 delegeden 39'u Avanos'ta 10 delegeden 10'u, Gülşehir'de 5 delegeden 5'i, Acıgöl de 5 delegeden 5'i Nevşehir'de değişim isteyen üyelerimiz tarafından bizim listemizden seçilmişlerdir. Derinkuyu'da 9 ve Üniversitede ise 12 delege mevcut yönetimin listesinden seçilmiştir. Ürgüp(11) ve Kozaklı(4) da ise Delege sayısı kadar başvuru olmuş, başvuru yapan delegelerimiz seçilmiştir. Dolayısıyla listeler üzerinden seçim yapılan yerlerde 59 Delege bizim listemizden, 26 delegede mevcut yönetimin listesinden seçilmiştir. Üyelerimizin 69.4 ü Türk Eğitim Sen Nevşehir'de değişimden yana tercihlerini kullanmışlardır. Tüm üyelerimize teşekkür ediyor, tüm delegelerimizi kutluyorum” dedi. 
Türk Eğitim Sen Başkan Adayı Tayfır Urgenç, Türk Eğitim Sen üyelerine teşekkür etti.

 

 

Türk Eğitim Sen Başkan Adayı Tayfır Urgenç, Türk Eğitim Sen üyelerine teşekkür etti.

 

Türk Eğitim Sen’de yapılan delege seçimlerinde Urgenç’in listesini destekleyen üyelere teşekkür eden Başkan Adayı Tayfur Urgenç üyelerimizin yüzde 69.4’ü değişimden yana oy kullandı dedi. Urgenç,” “Nevşehir Merkezde 44 delegeden 39'u Avanos'ta 10 delegeden 10'u, Gülşehir'de 5 delegeden 5'i, Acıgöl de 5 delegeden 5'i Nevşehir'de değişim isteyen üyelerimiz tarafından bizim listemizden seçilmişlerdir. Derinkuyu'da 9 ve Üniversitede ise 12 delege mevcut yönetimin listesinden seçilmiştir. Ürgüp(11) ve Kozaklı(4) da ise Delege sayısı kadar başvuru olmuş, başvuru yapan delegelerimiz seçilmiştir. Dolayısıyla listeler üzerinden seçim yapılan yerlerde 59 Delege bizim listemizden, 26 delegede mevcut yönetimin listesinden seçilmiştir. Üyelerimizin 69.4 ü Türk Eğitim Sen Nevşehir'de değişimden yana tercihlerini kullanmışlardır. Tüm üyelerimize teşekkür ediyor, tüm delegelerimizi kutluyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.