Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, 'Tüm eğitim çalışanlarına teşşekür ediyorum'

EĞİTİM 23.07.2020 - 22:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç, 'Tüm eğitim çalışanlarına teşşekür ediyorum'

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden sonra Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde de yapılan toplantı ile yetkili sendika belirleme çalışmaları bugün atılan imzalarla sonlandı.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden sonra Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde de yapılan toplantı ile yetkili sendika belirleme çalışmaları bugün atılan imzalarla sonlandı.   Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada Türk Eğitim Sen’in üye sayıları ile ilgili bilgi verdikten sonra Nevşehir’de görev yapan geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayan tüm eğitim çalışanlarına teşekkür etti.   Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; Üniversitemizde üye artışı gerçekleştirerek yetkili sendika olduk. Milli Eğitim’de 209 arkadaşımız sendikamıza üye olarak bizlerle birlikte oldular, bu onurlu mücadeleye destek verdiler. 111 net üye artışımızla Milli Eğitim’de 1380 üye sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Üniversitemizle birlikte üye sayımız 1682 oldu. İzinli olan arkadaşlarımızla 1719 üyemizle geleceğe emin adımlarla ilerlemekteyiz. Eğitim çalışanlarının 3 yıldır takdirini kazanmak bizlere güven duyulması doğru yolda olduğumuzun mücadelemizin takdir edildiğinin göstergesidir. Bu senede en fazla üye artışı gerçekleştiren sendika Türk Eğitim Sen olmuştur. Eğitim çalışanlarının Türk Eğitim Sen’e güven duyması bizleri daha fazla çalışmaya, mücadele etmeye yönlendirmektedir. Dedi.   Başkan Urgenç ; "Biz zaferden değil seferden sorumluyuz." takdir yüce Allah'ındır. Teveccüh eğitim çalışanlarınındır. Bize hayalperest diyebilirsiniz ama asla menfaatperest diyemezsiniz. İnanıyoruz ki "tek bir şeye ihtiyacımız vardır, Çalışkan olmak." Niyet hayr akıbet hayr. Başaracağız... ifadelerini kullanarak hakkın ve adaletin uygulanmasını sağlayacaklarını belirtti.   Urgenç; Cumhuriyetimizin ve Türk Milletinin değerleri ile büyük bir sevdanın bayraktarı olan 1719 üyemize, kurum temsilcilerimize, yönetim kurulu üyelerimize, Kadın komisyonu başkanlığımıza ve yönetim kurulumuza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, üniversite yönetimimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Tüm eğitim çalışanlarına en kalbi duygularımla selamlarımı sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.                 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden sonra Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde de yapılan toplantı ile yetkili sendika belirleme çalışmaları bugün atılan imzalarla sonlandı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden sonra Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde de yapılan toplantı ile yetkili sendika belirleme çalışmaları bugün atılan imzalarla sonlandı.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada Türk Eğitim Sen’in üye sayıları ile ilgili bilgi verdikten sonra Nevşehir’de görev yapan geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayan tüm eğitim çalışanlarına teşekkür etti.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; Üniversitemizde üye artışı gerçekleştirerek yetkili sendika olduk. Milli Eğitim’de 209 arkadaşımız sendikamıza üye olarak bizlerle birlikte oldular, bu onurlu mücadeleye destek verdiler. 111 net üye artışımızla Milli Eğitim’de 1380 üye sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Üniversitemizle birlikte üye sayımız 1682 oldu. İzinli olan arkadaşlarımızla 1719 üyemizle geleceğe emin adımlarla ilerlemekteyiz. Eğitim çalışanlarının 3 yıldır takdirini kazanmak bizlere güven duyulması doğru yolda olduğumuzun mücadelemizin takdir edildiğinin göstergesidir. Bu senede en fazla üye artışı gerçekleştiren sendika Türk Eğitim Sen olmuştur. Eğitim çalışanlarının Türk Eğitim Sen’e güven duyması bizleri daha fazla çalışmaya, mücadele etmeye yönlendirmektedir. Dedi.

 

Başkan Urgenç ; "Biz zaferden değil seferden sorumluyuz." takdir yüce Allah'ındır. Teveccüh eğitim çalışanlarınındır. Bize hayalperest diyebilirsiniz ama asla menfaatperest diyemezsiniz. İnanıyoruz ki "tek bir şeye ihtiyacımız vardır, Çalışkan olmak." Niyet hayr akıbet hayr. Başaracağız... ifadelerini kullanarak hakkın ve adaletin uygulanmasını sağlayacaklarını belirtti.

 

Urgenç; Cumhuriyetimizin ve Türk Milletinin değerleri ile büyük bir sevdanın bayraktarı olan 1719 üyemize, kurum temsilcilerimize, yönetim kurulu üyelerimize, Kadın komisyonu başkanlığımıza ve yönetim kurulumuza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, üniversite yönetimimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Tüm eğitim çalışanlarına en kalbi duygularımla selamlarımı sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.