MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, ‘Türk Eğitim Sen Türkiye Sevdalılarının Yuvasıdır’

EĞİTİM 28.03.2018 - 07:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Urgenç, ‘Türk Eğitim Sen Türkiye Sevdalılarının Yuvasıdır’

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, sendikal ziyaretler kapsamında okul-kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Eğitim emekçileri ile buluşmaya devam ediyor.
  Memur/Hizmetli/Öğretmen/yönetici ayrımı yapmaksızın Türk Eğitim Sen’i anlatıyor. Okullarda Eğitim emekçilerinin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm önerileri üretmeye çalışmaktadır. Son günlerde gündemde olan performans değerlendirme sistemi olarak bilinin Öğretmeni itibarsızlaştırma garabeti adını verdikleri sisteme niçin karşı olduklarını uygulamaya konulmadan kaldırılması için her türlü hukuki eylemi gerçekleştireceklerini belirtmektedir. Sendikanın aldığı nöbet eylem kararları sendikal haklar ve Nevşehir şubesi olarak uygulamaya koydukları Sosyal ve Kültürel aktiviteler, Kadın komisyon başkanlığının yaptığı çalışmaları anlatarak Özlük ve mali hakların savunulabilmesi için sendikaya destek veremeye davet etmektedir. Özellikle son iki hafta yaptığı ziyaretlerde yönetici üyelerine Milli manevi değerleri hatırlatan tablolar hediye ederek Türk Eğitim Sen’in milli konularda duyduğu hassasiyete dikkat çekmektedir. Türk Eğitim Sen bu ülkenin milli refleksinin adıdır. Erken uyarı sistemidir. Ayrıca kurum ziyaretleri sırasında eğitim çalışanı arkadaşlarımın gösterdikleri nezaket ve zerafetten dolayı müteşekkirim dedi.   Urgenç; “Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen, milletimizin asli değerlerinden beslenen yüce bir çınarın dalıdır. Türk Eğitim Sen, kutsal hak mücadelesinin, milli değer ve ülkülerle bezenmiş sendikal mevziisidir. Türk Eğitim Sen’in ekseni, bu değerler etrafında sağlam ve tartışılmaz bir duruşun tayin ettiği istikametin ta kendisidir. Hiçbir kişi, olay ya da durum bu istikameti değiştiremeyecektir. Hangi pozisyonda olursa olsun, kişisel tercihlerin sendikamız nezdinde kurumsal bir kıymet ve hükmünün olmadığının bilinmesini istiyorum. Kamuoyu çok iyi biliyor ki, “Bizim ilkemiz, önce ülkemiz” diyen Türkiye sevdalılarının vücuda getirdiği Türk Eğitim Sen, milli varlığı ve vatanseverliği şiar edinmiş yerli ve milli duruşun adresidir. Bu kutlu birliktelik, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kişisel tercihlerle değil, 1992 yılında bu ocağa ruh veren ilkelerle yön bulacaktır. Varlığımızın ve hedeflerimizin kaynağı olan ilkelerimizin oluşturduğu kuruluş felsefemiz, sendikamızın en önemli güç kaynağıdır. Türk Eğitim Sen olarak, kuruluş felsefemize olan bu sadakatimizin, mücadelemizin ve varlığımızın temelini oluşturduğunun şuurundayız. Türk Eğitim Sen, bundan sonra da, eğitim çalışanlarının hak mücadelesinin cesur temsilcisi ve mensubu olmaktan onur duyduğumuz büyük Türk milletinin milli sesi olmaya kuruluş felsefesinden zerre taviz vermeden devam edecektir” dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, sendikal ziyaretler kapsamında okul-kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Eğitim emekçileri ile buluşmaya devam ediyor.

 

Memur/Hizmetli/Öğretmen/yönetici ayrımı yapmaksızın Türk Eğitim Sen’i anlatıyor. Okullarda Eğitim emekçilerinin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm önerileri üretmeye çalışmaktadır. Son günlerde gündemde olan performans değerlendirme sistemi olarak bilinin Öğretmeni itibarsızlaştırma garabeti adını verdikleri sisteme niçin karşı olduklarını uygulamaya konulmadan kaldırılması için her türlü hukuki eylemi gerçekleştireceklerini belirtmektedir. Sendikanın aldığı nöbet eylem kararları sendikal haklar ve Nevşehir şubesi olarak uygulamaya koydukları Sosyal ve Kültürel aktiviteler, Kadın komisyon başkanlığının yaptığı çalışmaları anlatarak Özlük ve mali hakların savunulabilmesi için sendikaya destek veremeye davet etmektedir. Özellikle son iki hafta yaptığı ziyaretlerde yönetici üyelerine Milli manevi değerleri hatırlatan tablolar hediye ederek Türk Eğitim Sen’in milli konularda duyduğu hassasiyete dikkat çekmektedir. Türk Eğitim Sen bu ülkenin milli refleksinin adıdır. Erken uyarı sistemidir. Ayrıca kurum ziyaretleri sırasında eğitim çalışanı arkadaşlarımın gösterdikleri nezaket ve zerafetten dolayı müteşekkirim dedi.

 

Urgenç; “Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen, milletimizin asli değerlerinden beslenen yüce bir çınarın dalıdır. Türk Eğitim Sen, kutsal hak mücadelesinin, milli değer ve ülkülerle bezenmiş sendikal mevziisidir. Türk Eğitim Sen’in ekseni, bu değerler etrafında sağlam ve tartışılmaz bir duruşun tayin ettiği istikametin ta kendisidir. Hiçbir kişi, olay ya da durum bu istikameti değiştiremeyecektir. Hangi pozisyonda olursa olsun, kişisel tercihlerin sendikamız nezdinde kurumsal bir kıymet ve hükmünün olmadığının bilinmesini istiyorum. Kamuoyu çok iyi biliyor ki, “Bizim ilkemiz, önce ülkemiz” diyen Türkiye sevdalılarının vücuda getirdiği Türk Eğitim Sen, milli varlığı ve vatanseverliği şiar edinmiş yerli ve milli duruşun adresidir. Bu kutlu birliktelik, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kişisel tercihlerle değil, 1992 yılında bu ocağa ruh veren ilkelerle yön bulacaktır. Varlığımızın ve hedeflerimizin kaynağı olan ilkelerimizin oluşturduğu kuruluş felsefemiz, sendikamızın en önemli güç kaynağıdır. Türk Eğitim Sen olarak, kuruluş felsefemize olan bu sadakatimizin, mücadelemizin ve varlığımızın temelini oluşturduğunun şuurundayız. Türk Eğitim Sen, bundan sonra da, eğitim çalışanlarının hak mücadelesinin cesur temsilcisi ve mensubu olmaktan onur duyduğumuz büyük Türk milletinin milli sesi olmaya kuruluş felsefesinden zerre taviz vermeden devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.