Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, Bakan Koca’yı ziyaret etti

GÜNCEL 09.07.2020 - 23:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, Bakan Koca’yı ziyaret etti

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Eczacı milletvekilleri ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, Bakan Koca’ya Ürgüp’te yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken yaptığı açıklamada, “ Ürgüp’ümüzde, sağlık alanında yapacağımız projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Sürprizlerimiz yakında” dedi.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ziyaretin anısına, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya Kapadokya’nın simgelerinde olan sıcak hava balonu maketi hediye etti.  
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Eczacı milletvekilleri ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, Bakan Koca’ya Ürgüp’te yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken yaptığı açıklamada, “ Ürgüp’ümüzde, sağlık alanında yapacağımız projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Sürprizlerimiz yakında” dedi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ziyaretin anısına, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya Kapadokya’nın simgelerinde olan sıcak hava balonu maketi hediye etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.