Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, gençlerle bir araya geldi

İLÇELER 19.12.2019 - 09:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, gençlerle bir araya geldi

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Ürgüp'te genç girişimcilerle bir araya geldi.
  Başkan Aktürk, "Genç girişimci kardeşlerimizle Turgut Özal Kültür Merkezi’mizde düzenlediğimiz akşam yemeğinde bir araya geldik. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptıklarımızı değerlendirip, gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projeler hakkında istişare ederek fikir alışverişinde bulunduk" dedi.   Genç girişimciler Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün yapmış olduğu davet için teşekkür ederek. Başkan Aktürk'ün göreve geldiği günden bu güne kadar gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalardan dolayı tebrik ettiler. Buluşmanın ardından Başkan Aktürk ve genç girişimciler hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Ürgüp'te genç girişimcilerle bir araya geldi.

 

Başkan Aktürk, "Genç girişimci kardeşlerimizle Turgut Özal Kültür Merkezi’mizde düzenlediğimiz akşam yemeğinde bir araya geldik. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptıklarımızı değerlendirip, gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projeler hakkında istişare ederek fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

 

Genç girişimciler Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün yapmış olduğu davet için teşekkür ederek. Başkan Aktürk'ün göreve geldiği günden bu güne kadar gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalardan dolayı tebrik ettiler. Buluşmanın ardından Başkan Aktürk ve genç girişimciler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.