Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, ilk nikahını kıydı

İLÇELER 20.04.2019 - 22:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, ilk nikahını kıydı

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikâhını kıydı.
  Perissia Hotel'de gerçekleştirilen nikâh merasiminde Ebru Güler ve Ergün Karakaş çiftinin nikahlarını kıyan Başkan Aktürk, Güler ve Karakaş ailelerini tebrik etti.   Nikâh töreninden önce konuşan Başkan Aktürk; “Belediye Başkanı olarak ilk nikâh akdimi gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Ebru ve Ergün kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.   Ebru Güler ve Ergün Karakaş çiftinin nikâh şahitliklerini AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz yaptı.   Başkan Aktürk nikâh törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 çocuk önerisini hatırlatarak evlilik cüzdanını takdim etmek üzere Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye verdi.    Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe de çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını Ebru Güler Karakaş'a verdi.
Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikâhını kıydı.

 

Perissia Hotel'de gerçekleştirilen nikâh merasiminde Ebru Güler ve Ergün Karakaş çiftinin nikahlarını kıyan Başkan Aktürk, Güler ve Karakaş ailelerini tebrik etti.

 

Nikâh töreninden önce konuşan Başkan Aktürk; “Belediye Başkanı olarak ilk nikâh akdimi gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Ebru ve Ergün kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Ebru Güler ve Ergün Karakaş çiftinin nikâh şahitliklerini AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz yaptı.

 

Başkan Aktürk nikâh törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 çocuk önerisini hatırlatarak evlilik cüzdanını takdim etmek üzere Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye verdi. 

 

Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe de çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını Ebru Güler Karakaş'a verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.