Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, Öğretmenler Günü’nü kutladı

İLÇELER 23.11.2019 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:   ” Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm Öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.   Öğretmenlerimiz ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar.   Öğretmenlerimizin çocuklarımızı bilgili, çalışkan ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek için üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yerine getireceklerine olan inancımız tamdır.   En zor şartlarda dahi, ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, tüm Öğretmenlerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.”
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

” Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm Öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.

 

Öğretmenlerimiz ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar.

 

Öğretmenlerimizin çocuklarımızı bilgili, çalışkan ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek için üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yerine getireceklerine olan inancımız tamdır.

 

En zor şartlarda dahi, ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, tüm Öğretmenlerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.