Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

GÜNCEL 24.04.2020 - 11:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Başkan Aktürk mesajında, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı on bir ayın sultanı olan Mübarek Ramazan-ı Şerif ayına bir kez daha kavuşabilmenin heyecanını yaşadığını belirtti.
  Başkan Aktürk mesajında, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı on bir ayın sultanı olan Mübarek Ramazan-ı Şerif ayına bir kez daha kavuşabilmenin heyecanını yaşadığını belirtti.   Başkan Aktürk mesajına şöyle devam etti: “Kültür ve medeniyetlerimizin izlerini taşıyan, gönülleri coşturan, ufku açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan, aynı zamanda da bedenimizin ruhumuzun terbiyesi olan rahmet ve mağfiretin bol olduğu oruç ve Kur’an ayı, on bir ayın sultanı ramazana erişmenin mutluluğu ve hazzı içindeyiz.”   Ramazan ayının sadece ibadet mevsimi olmanın dışında aynı zamanda da yetime, öksüze, kimsesize el uzatıp sahip çıkma ayı olduğunu vurgulayan Aktürk, “Görmeyenin gözü, tutamayanın eli, konuşamayanın dili olmayı ve her şeyden önemlisi sevgi, hoşgörü, şefkat ve iyilik içinde olduğumuz zamanlarda iki olanın birisini verebilmeyi, bütün olanın yarısını paylaşabilmeyi göstereceğimiz müstesna günlerdir.   Hem ülkemizde hem dünya genelinde kovid-19 salgını neticesinde olağanüstü yoğun ve tedbirler içerisinde olduğumuz günler geçiriyoruz, belki de ramazan ayına içimiz buruk bir şekilde giriyoruz.   Milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde dayanışma, kaynaşma, kardeşlik iklimini en üst seviyeye çıkararak maddi ve manevi sıkıntı içerisinde olan kardeşlerimizin yanında olarak yaralarını el birliğiyle saracağız. Birlikte başaracağız Türkiye, birlikte başaracağız Ürgüp. Erişeceğimiz bayram sevincini ikiye katlayacağız.   Ramazan ayımız tutacağımız oruçlara, edeceğimiz ibadetlere, yapacağımız duaların kabulüne vesile olmasını diliyor, size ailenize ülkemize milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar bereketler ve huzurlar getirmesini diliyorum. Dedi.  
Başkan Aktürk mesajında, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı on bir ayın sultanı olan Mübarek Ramazan-ı Şerif ayına bir kez daha kavuşabilmenin heyecanını yaşadığını belirtti.

 

Başkan Aktürk mesajında, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı on bir ayın sultanı olan Mübarek Ramazan-ı Şerif ayına bir kez daha kavuşabilmenin heyecanını yaşadığını belirtti.

 

Başkan Aktürk mesajına şöyle devam etti: “Kültür ve medeniyetlerimizin izlerini taşıyan, gönülleri coşturan, ufku açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan, aynı zamanda da bedenimizin ruhumuzun terbiyesi olan rahmet ve mağfiretin bol olduğu oruç ve Kur’an ayı, on bir ayın sultanı ramazana erişmenin mutluluğu ve hazzı içindeyiz.”

 

Ramazan ayının sadece ibadet mevsimi olmanın dışında aynı zamanda da yetime, öksüze, kimsesize el uzatıp sahip çıkma ayı olduğunu vurgulayan Aktürk, “Görmeyenin gözü, tutamayanın eli, konuşamayanın dili olmayı ve her şeyden önemlisi sevgi, hoşgörü, şefkat ve iyilik içinde olduğumuz zamanlarda iki olanın birisini verebilmeyi, bütün olanın yarısını paylaşabilmeyi göstereceğimiz müstesna günlerdir.

 

Hem ülkemizde hem dünya genelinde kovid-19 salgını neticesinde olağanüstü yoğun ve tedbirler içerisinde olduğumuz günler geçiriyoruz, belki de ramazan ayına içimiz buruk bir şekilde giriyoruz.

 

Milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde dayanışma, kaynaşma, kardeşlik iklimini en üst seviyeye çıkararak maddi ve manevi sıkıntı içerisinde olan kardeşlerimizin yanında olarak yaralarını el birliğiyle saracağız. Birlikte başaracağız Türkiye, birlikte başaracağız Ürgüp. Erişeceğimiz bayram sevincini ikiye katlayacağız.

 

Ramazan ayımız tutacağımız oruçlara, edeceğimiz ibadetlere, yapacağımız duaların kabulüne vesile olmasını diliyor, size ailenize ülkemize milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar bereketler ve huzurlar getirmesini diliyorum. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.