MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız'ın Kayınvalidesi Vefat Etti

VEFAT 31.10.2016 - 08:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız'ın Kayınvalidesi Vefat Etti

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın eşi Ayşe yıldız'ın annesi Fatma Güleç vefat etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın Kayın Validesi dün akşam saatlerinde vefat etti.     Bir süredir tedavi gören Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın kayınvalidesi, Fatma Güleç aksam saatlerinde vefat etti.     Güleç'in cenazesi bugün öğle namazından sonra Musalla Camiin'de kılınacak cenaze namazının ardından Akköy'de topraga verileceği öğrenildi.     Aile, Kavaklıönü Mahallesindeki Semt Konağında taziyeleri kabul edecek.     Lale Haber Ailesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Güleç ailesine, Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve eşi Ayşe yıldız’a başsağlığı diliyoruz.  
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın eşi Ayşe yıldız'ın annesi Fatma Güleç vefat etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın Kayın Validesi dün akşam saatlerinde vefat etti.

 

 

Bir süredir tedavi gören Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın kayınvalidesi, Fatma Güleç aksam saatlerinde vefat etti.

 

 

Güleç'in cenazesi bugün öğle namazından sonra Musalla Camiin'de kılınacak cenaze namazının ardından Akköy'de topraga verileceği öğrenildi.

 

 

Aile, Kavaklıönü Mahallesindeki Semt Konağında taziyeleri kabul edecek.

 

 

Lale Haber Ailesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Güleç ailesine, Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve eşi Ayşe yıldız’a başsağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.