Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız,Muhtarlarla Buluştu

BELEDİYELER 27.02.2017 - 17:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız,Muhtarlarla Buluştu

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'ün Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'ün Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle Muhtarları Odasında düzenlenen toplantıda Başkan Yıldız, Mahalle Muhtarlarının tespit ettikleri sorunlar ile Vatandaşların mahallelerinde muhtarlara ilettikleri sorunları da dinledi. Ürgüp'te Belediye tarafından yeni iş sezonunda yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Yıldız'a muhtarlar kış sezonunda Belediyenin kar temizleme ve tuzlama çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Muhtarlarla toplantının zaman zaman yapılmaya devam edeceğini de ifade eden Yıldız, Anayasa değişikliği için 16 Nisanda yapılacak olan referandumu da muhtarlarla istişare etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'ün Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'ün Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.



Mahalle Muhtarları Odasında düzenlenen toplantıda Başkan Yıldız, Mahalle Muhtarlarının tespit ettikleri sorunlar ile Vatandaşların mahallelerinde muhtarlara ilettikleri sorunları da dinledi. Ürgüp'te Belediye tarafından yeni iş sezonunda yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Yıldız'a muhtarlar kış sezonunda Belediyenin kar temizleme ve tuzlama çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.



Muhtarlarla toplantının zaman zaman yapılmaya devam edeceğini de ifade eden Yıldız, Anayasa değişikliği için 16 Nisanda yapılacak olan referandumu da muhtarlarla istişare etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.