Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, Muhtarlarla İftarda Buluştu

BELEDİYELER 26.05.2018 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, Muhtarlarla İftarda Buluştu

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Ramazan ayı dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
  Ürgüp'teki 21 mahalle ile Ürgüp'e bağlı 23 köyün temsilcisi olan muhtarlarla iftar için Alfina Hotelde bir araya gelen Başkan Yıldız, davetimize icabet ederek birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı ramazan ayını daha bir anlamlı kılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum dedi.   Alfina Hotel'deki iftar yemeğine muhtarların yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Özer, AK Parti Ürgüp Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Bile’de katıldı. 
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Ramazan ayı dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Ürgüp'teki 21 mahalle ile Ürgüp'e bağlı 23 köyün temsilcisi olan muhtarlarla iftar için Alfina Hotelde bir araya gelen Başkan Yıldız, davetimize icabet ederek birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı ramazan ayını daha bir anlamlı kılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

 

Alfina Hotel'deki iftar yemeğine muhtarların yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Özer, AK Parti Ürgüp Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Bile’de katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.