Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, Nevşehirspora Yemek Verdi

SPOR 26.01.2017 - 08:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, Nevşehirspora Yemek Verdi

NEVŞEHİR(İHA)- Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirsporlu yönetici ve futbolculara akşam yemeği verdi.
  NEVŞEHİR(İHA)- Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,  Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirsporlu yönetici ve futbolculara akşam yemeği verdi. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirspor yönetimine ve futbolculara akşam yemeği verdi. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından düzenlenen akşam yemeğine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehirspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız futbolculara bölgesel amatör lig maçlarında futbolculara başarılar dilerken Külüp Başkanı Muzaffer Leblebici’ye de Nevşehirspora sahip çıktığı için bir kez daha teşekkür etti. Yıldız, “Bugün burada Nevşehirspor yöneticileri ve futbolcuları ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirsporumuz hepimizin bildiği üzere sezon başında yeni bir yapılanmaya gitti. İş adamı Muzaffer Leblebici’ye Nevşehirsporumuza sahip çıktığı için bir kez daha teşekkür eder ve bundan sonra ki maçlarda da başarıla dilerim” diye konuştu. 
NEVŞEHİR(İHA)- Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirsporlu yönetici ve futbolculara akşam yemeği verdi.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,  Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirsporlu yönetici ve futbolculara akşam yemeği verdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirspor yönetimine ve futbolculara akşam yemeği verdi. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından düzenlenen akşam yemeğine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehirspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız futbolculara bölgesel amatör lig maçlarında futbolculara başarılar dilerken Külüp Başkanı Muzaffer Leblebici’ye de Nevşehirspora sahip çıktığı için bir kez daha teşekkür etti. Yıldız, “Bugün burada Nevşehirspor yöneticileri ve futbolcuları ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirsporumuz hepimizin bildiği üzere sezon başında yeni bir yapılanmaya gitti. İş adamı Muzaffer Leblebici’ye Nevşehirsporumuza sahip çıktığı için bir kez daha teşekkür eder ve bundan sonra ki maçlarda da başarıla dilerim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.