MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanından İl Emniyet Müdürünü Ziyaret

BELEDİYELER 09.12.2016 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Başkanından İl Emniyet Müdürünü Ziyaret

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'dan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'dan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.   Başkan Yıldız, “Meslek hayatı boyunca vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için çalışmış olan Sayın Emniyet Müdürümüze Nevşehir’deki yeni görevinde başarı ve muvaffakiyet dilediklerini ifade etti.”   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ise Nevşehir ve İlçelerinin huzur ve sükûneti için en az bizler kadar çaba sarf eden ve bu ülkenin gençliğine sahip çıkabilmeyi kendilerine düstur edinmiş kişi, kurum ve kuruluş kim varsa gönülden tebrik ediyorum. Takdir edersiniz ki bir şehrin ve ülkenin emniyeti ve sadece polisin ve askerin göstereceği gayret ile değil, o şehrin yerel yöneticileri başta olmak üzere herkesin ortak çabası ile sağlanacaktır. dedi.     Ziyarette Ürgüp'ün Emniyet ile ilgili konuları da görüşüldü.  
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'dan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'dan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Başkan Yıldız, “Meslek hayatı boyunca vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için çalışmış olan Sayın Emniyet Müdürümüze Nevşehir’deki yeni görevinde başarı ve muvaffakiyet dilediklerini ifade etti.”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ise Nevşehir ve İlçelerinin huzur ve sükûneti için en az bizler kadar çaba sarf eden ve bu ülkenin gençliğine sahip çıkabilmeyi kendilerine düstur edinmiş kişi, kurum ve kuruluş kim varsa gönülden tebrik ediyorum. Takdir edersiniz ki bir şehrin ve ülkenin emniyeti ve sadece polisin ve askerin göstereceği gayret ile değil, o şehrin yerel yöneticileri başta olmak üzere herkesin ortak çabası ile sağlanacaktır. dedi.

 

 

Ziyarette Ürgüp'ün Emniyet ile ilgili konuları da görüşüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.