MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Meclis Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

BELEDİYELER 09.06.2018 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Meclis Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri Ortahisar Burcu Kaya Otelde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ürgüp Belediyesi'nin iftar organizasyonları kapsamında Belediye Meclis Üyeleriyle planlanan iftar programı Ortahisar'da Burcu Kaya Otelde gerçekleştirildi.   Turizmci Ahmet Yiğitoğlu'nun davetlisi olarak iftara katılan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, “ramazan birlik beraberlik ayı, hangi partiden olursa olsun mecliste muhalefet gereğini yaparız ama söz konusu Ürgüp olunca, her zaman olduğu gibi parti ayrımı olmaksızın hepimiz tek doğruya imzamızı atarız. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde uyumlu bir meclis çalışması sergileyen tüm üyelerimize teşekkür ediyor, davetimizi kırmayıp geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.   İftarın ardından duayı da yapan Belediye Başkanı Yıldız, ev sahipliği için de Ahmet Yiğitoğlu'na teşekkür ettiğini ifade etti.
Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri Ortahisar Burcu Kaya Otelde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ürgüp Belediyesi'nin iftar organizasyonları kapsamında Belediye Meclis Üyeleriyle planlanan iftar programı Ortahisar'da Burcu Kaya Otelde gerçekleştirildi.

 

Turizmci Ahmet Yiğitoğlu'nun davetlisi olarak iftara katılan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, “ramazan birlik beraberlik ayı, hangi partiden olursa olsun mecliste muhalefet gereğini yaparız ama söz konusu Ürgüp olunca, her zaman olduğu gibi parti ayrımı olmaksızın hepimiz tek doğruya imzamızı atarız. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde uyumlu bir meclis çalışması sergileyen tüm üyelerimize teşekkür ediyor, davetimizi kırmayıp geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

İftarın ardından duayı da yapan Belediye Başkanı Yıldız, ev sahipliği için de Ahmet Yiğitoğlu'na teşekkür ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.