MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Personeli Sağlık Taramasından Geçti

İLÇELER 10.09.2018 - 14:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediye Personeli Sağlık Taramasından Geçti

Ürgüp Belediye personeli mobil araçla doktor kontrolünde sağlık taramasından geçirildi.
  Ürgüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sağlık taramasında belediye işçileri, Ürgüp Belediyesi Garaj Amirliği önünde,  özel mobil sağlık aracında  muayene  edildi. Ürgüp Belediyesi’nde işçi olarak çalışan personele ait sağlık hizmetleri ile ilgili olarak yıllık periyodik sağlık kontrolü çerçevesinde, Akciğer filmi,  kan testi, işitme testi, EKG  ve göz muayenesi  yapıldı. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız “Sağlıklı personel demek verimli hizmet demektir.  Bizim için önce personelimizin sağlığı gelir.  Onlar sağlıklı olsun ki, sağlıklı hizmet versinler. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir “ dedi.
Ürgüp Belediye personeli mobil araçla doktor kontrolünde sağlık taramasından geçirildi.

 

Ürgüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sağlık taramasında belediye işçileri, Ürgüp Belediyesi Garaj Amirliği önünde,  özel mobil sağlık aracında  muayene  edildi.



Ürgüp Belediyesi’nde işçi olarak çalışan personele ait sağlık hizmetleri ile ilgili olarak yıllık periyodik sağlık kontrolü çerçevesinde, Akciğer filmi,  kan testi, işitme testi, EKG  ve göz muayenesi  yapıldı.



Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız “Sağlıklı personel demek verimli hizmet demektir.  Bizim için önce personelimizin sağlığı gelir.  Onlar sağlıklı olsun ki, sağlıklı hizmet versinler. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.