MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi Başkanı Yıldız, Borcunuz Yoksa İş Yapmıyorsunuz Demektir

BELEDİYELER 08.07.2017 - 10:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesi Başkanı Yıldız, Borcunuz Yoksa İş Yapmıyorsunuz Demektir

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız geçtiğimiz hafta içi Ürgüp ilçesinde düzenlediği basın toplantısında çok özel açıklamalarda bulundu.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız geçtiğimiz hafta içi Ürgüp ilçesinde  düzenlediği basın toplantısında çok özel açıklamalarda bulundu.   Lale Habere çok özel açıklamalarda bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Belediyenin 60 Milyon lira borcu olduğunu söyledi. İlerleyen günlerden çok özel açıklamaları Lale Haber olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.    Söz konusu borçların büyük bir bölümünün devletin kurumlarına olan borçlar olduğunu söyleyen Yıldız, kendisinden önceki belediye yönetiminden 5 Milyon TL Sosyal Sigortalar Kurumuna olan borcun da büyük bir bölümünün ödendiğini dile getirdi.    NAMUSSUZ HİÇ BİR BORCUMUZ YOKTUR ! Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bir sözü olan “Namussuz hiçbir borcumuz yoktur. sözü ile İzah edilemez hiç bir borcumuz yoktur. Ürgüp Belediyesi bünyesinde görev yapan Memura, işçiye, istimlak borcumuz yok. Toplam 47 Milyon bütçemiz var. 18 Milyon lira İller Bankasına borcumuz var. Alt yapıdan da olmak üzere 33 Milyon borcumuz var. Her ay düzenli olarak ödüyoruz. 5 milyon lira eski dönemden kaynaklanan SGK borcumuz var. Bizim dönemimizde düzenli olarak ödüyoruz. Belediyeyi devir aldığımda 25 Trilyon eski borç vardı. Hatta bu borçlardan izah edilemeyen borçlarda vardı onları da ödedik. Bir belediyenin borcu yoksa iş yapmıyor demektir. Çevre Bakanlığıyla arıtma tesisi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuyla ilgili hibe almaya çalışıyoruz. Borcumuzun büyük bir bölümü devlete. Ama biz devletin devlete borcu olur mu demiyoruz. Biz borcumuzu ödeyelim ki devlet çarkı yürüsün diye bakıyoruz. Bu borçlarımızda yarın ödenecek borç değil, 15 yıla sari ödenmesi gereken bir borç” açıklamalarında bulundu.  
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız geçtiğimiz hafta içi Ürgüp ilçesinde düzenlediği basın toplantısında çok özel açıklamalarda bulundu.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız geçtiğimiz hafta içi Ürgüp ilçesinde  düzenlediği basın toplantısında çok özel açıklamalarda bulundu.

 

Lale Habere çok özel açıklamalarda bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Belediyenin 60 Milyon lira borcu olduğunu söyledi. İlerleyen günlerden çok özel açıklamaları Lale Haber olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

 

Söz konusu borçların büyük bir bölümünün devletin kurumlarına olan borçlar olduğunu söyleyen Yıldız, kendisinden önceki belediye yönetiminden 5 Milyon TL Sosyal Sigortalar Kurumuna olan borcun da büyük bir bölümünün ödendiğini dile getirdi. 

 

NAMUSSUZ HİÇ BİR BORCUMUZ YOKTUR !

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bir sözü olan “Namussuz hiçbir borcumuz yoktur. sözü ile İzah edilemez hiç bir borcumuz yoktur. Ürgüp Belediyesi bünyesinde görev yapan Memura, işçiye, istimlak borcumuz yok. Toplam 47 Milyon bütçemiz var. 18 Milyon lira İller Bankasına borcumuz var. Alt yapıdan da olmak üzere 33 Milyon borcumuz var. Her ay düzenli olarak ödüyoruz. 5 milyon lira eski dönemden kaynaklanan SGK borcumuz var. Bizim dönemimizde düzenli olarak ödüyoruz. Belediyeyi devir aldığımda 25 Trilyon eski borç vardı. Hatta bu borçlardan izah edilemeyen borçlarda vardı onları da ödedik. Bir belediyenin borcu yoksa iş yapmıyor demektir. Çevre Bakanlığıyla arıtma tesisi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuyla ilgili hibe almaya çalışıyoruz. Borcumuzun büyük bir bölümü devlete. Ama biz devletin devlete borcu olur mu demiyoruz. Biz borcumuzu ödeyelim ki devlet çarkı yürüsün diye bakıyoruz. Bu borçlarımızda yarın ödenecek borç değil, 15 yıla sari ödenmesi gereken bir borç” açıklamalarında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.