Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi Dorak Holding'e Dava Açtı

BELEDİYELER 08.07.2017 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesi Dorak Holding'e Dava Açtı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Dorak Turizmle Büyük Otel nedeniyle davalık olduklarını ve belediye olarak Dorak´a 7 milyonluk dava açtıklarını söyledi.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Dorak Turizmle Büyük Otel nedeniyle davalık olduklarını ve belediye olarak Dorak´a 7 milyonluk dava açtıklarını söyledi.   Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı yıldız, Büyük Otel´in son durumuna ilişkin de açıklamalarda bulundu.   Başkan Yıldız, “Büyük Otel belediyemizin malı. İki bölümden oluşan bir bina. İlk yapılan bölümde firmanın bizden habersiz, proje dışı yapmış olduğu bir uygulamayla taşıyıcıları alışı sebebiyle hasar gördü ve içine girilemez hale geldi. Bundan dolayı ilgili firmayla konuşmalarımız çok sonuç vermedi. Onlar bizi sanık sandalyesine oturtmaya çalıştılar” dedi.     “7 MİLYONLUK DAVA AÇTIK”   Firmayla davalık olduklarını kaydeden Başkan Yıldız, “ilgili firmanın CEO´su veya sahibi durumundaki bir ortağı açıklamada bulundu. “Büyük Otelle ilgili belediye ile görüşmelerimiz devam ediyor” diye. O konuşma sırasında herhangi bir görüşme, istişare yapılmamıştı ve biz olayı o açıklamadan aylar önce mahkemeye intikal ettirmiştik. Dava devam ediyor. Bilir kişi belediyeyi haklı gördü, ilgili firmayı da yüzde yüz hatalı buldu. 7 trilyonluk (milyon) dava açtık. Bu dava inşallah belediyemiz lehine sonuçlanır. Ama ne zaman biteceğini bilmiyoruz. Biz o binanın hasar gören bölümünü yıkacağız, belediye olarak kendimiz yapacağız” diye konuştu.  
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Dorak Turizmle Büyük Otel nedeniyle davalık olduklarını ve belediye olarak Dorak´a 7 milyonluk dava açtıklarını söyledi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Dorak Turizmle Büyük Otel nedeniyle davalık olduklarını ve belediye olarak Dorak´a 7 milyonluk dava açtıklarını söyledi.

 

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı yıldız, Büyük Otel´in son durumuna ilişkin de açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Yıldız, “Büyük Otel belediyemizin malı. İki bölümden oluşan bir bina. İlk yapılan bölümde firmanın bizden habersiz, proje dışı yapmış olduğu bir uygulamayla taşıyıcıları alışı sebebiyle hasar gördü ve içine girilemez hale geldi. Bundan dolayı ilgili firmayla konuşmalarımız çok sonuç vermedi. Onlar bizi sanık sandalyesine oturtmaya çalıştılar” dedi.

 

 

“7 MİLYONLUK DAVA AÇTIK”

 

Firmayla davalık olduklarını kaydeden Başkan Yıldız, “ilgili firmanın CEO´su veya sahibi durumundaki bir ortağı açıklamada bulundu. “Büyük Otelle ilgili belediye ile görüşmelerimiz devam ediyor” diye. O konuşma sırasında herhangi bir görüşme, istişare yapılmamıştı ve biz olayı o açıklamadan aylar önce mahkemeye intikal ettirmiştik. Dava devam ediyor. Bilir kişi belediyeyi haklı gördü, ilgili firmayı da yüzde yüz hatalı buldu. 7 trilyonluk (milyon) dava açtık. Bu dava inşallah belediyemiz lehine sonuçlanır. Ama ne zaman biteceğini bilmiyoruz. Biz o binanın hasar gören bölümünü yıkacağız, belediye olarak kendimiz yapacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.