MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi İhaleleri Büyük İlgi Görüyor

BELEDİYELER 12.10.2017 - 09:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesi İhaleleri Büyük İlgi Görüyor

Ürgüp Belediyesinin altyapı ve üstyapı yatırımları aralıksız devam ediyor.
  2 etap halinde ana arterlerde yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarının ardından ara arterlerde planlanan 3. etap sıcak asfalt çalışmaları için ihale bugün Ürgüp Belediyesi meclis salonunda yapıldı.   Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün çıktığı ihalede, Vatandaşlara ulaşan tüm altyapı ve üstyapı hizmetlerini belediye gelirleri ile ödeyen Ürgüp Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün ödeme başarısı sebebiyle yoğun katılımcı olması dikkat çekti.   Bahçelievler Mahallesi, Evka Mahallesi gibi doğalgazı bu yıl tamamlanan ara arter yollarda sıcak asfalt yapılacağının müjdesini veren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Bu yıl geçen yıldan kalan ana arter yollarımızın 2. etap ihalesi ile sıcak asfaltını, kaldırımını orta refüjünü tamamlamıştık, kanalizasyon ve su altyapı çalışmalarını tamamladığımız fakat doğalgazı bu yıl planlanan eski adıyla 370 evler yeni adı ile Bahçelievler Mahallemizin ara arter yolları ile bazı mahallelerimizde kalan yollarımızı da sıcak asfalt ile dünya standardında yol çalışması yapacağız, ihale bugün yapıldı, ihale komisyonumuza ve katılımcı firmalara teşekkür ediyorum. Bir yandan vatandaşlarımız için en iyi hizmeti planlarken öte yandan da işçinin, müteahhitin, yüklenicinin alın teri kurumadın hak edişini imzalıyor, ödüyoruz. Durum böyle olunca, ihalelerimize ilgi fazla oluyor." dedi.   İhale komisyonu, dosyaları incelemesinin ardından yaklaşık maliyeti 1 Milyon 084 Bin 625  TL olan asfalt ihalesinin yüklenici firmasına gerekli tebligat yapılarak yer teslimi gerçekleştirilecek.
Ürgüp Belediyesinin altyapı ve üstyapı yatırımları aralıksız devam ediyor.

 

2 etap halinde ana arterlerde yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarının ardından ara arterlerde planlanan 3. etap sıcak asfalt çalışmaları için ihale bugün Ürgüp Belediyesi meclis salonunda yapıldı.

 

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün çıktığı ihalede, Vatandaşlara ulaşan tüm altyapı ve üstyapı hizmetlerini belediye gelirleri ile ödeyen Ürgüp Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün ödeme başarısı sebebiyle yoğun katılımcı olması dikkat çekti.

 

Bahçelievler Mahallesi, Evka Mahallesi gibi doğalgazı bu yıl tamamlanan ara arter yollarda sıcak asfalt yapılacağının müjdesini veren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Bu yıl geçen yıldan kalan ana arter yollarımızın 2. etap ihalesi ile sıcak asfaltını, kaldırımını orta refüjünü tamamlamıştık, kanalizasyon ve su altyapı çalışmalarını tamamladığımız fakat doğalgazı bu yıl planlanan eski adıyla 370 evler yeni adı ile Bahçelievler Mahallemizin ara arter yolları ile bazı mahallelerimizde kalan yollarımızı da sıcak asfalt ile dünya standardında yol çalışması yapacağız, ihale bugün yapıldı, ihale komisyonumuza ve katılımcı firmalara teşekkür ediyorum. Bir yandan vatandaşlarımız için en iyi hizmeti planlarken öte yandan da işçinin, müteahhitin, yüklenicinin alın teri kurumadın hak edişini imzalıyor, ödüyoruz. Durum böyle olunca, ihalelerimize ilgi fazla oluyor." dedi.

 

İhale komisyonu, dosyaları incelemesinin ardından yaklaşık maliyeti 1 Milyon 084 Bin 625  TL olan asfalt ihalesinin yüklenici firmasına gerekli tebligat yapılarak yer teslimi gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.