Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı

BELEDİYELER 08.04.2019 - 19:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı

Ürgüp Belediyesi'nin 31 Mart seçimlerinin ardından oluşan yeni Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk başkanlığında toplandı.
  Ürgüp Belediyesi'nin 31 Mart seçimlerinin ardından oluşan yeni Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk başkanlığında toplandı.   Yeni dönemin ilk meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.    Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açılış konuşmasında:   "Kıymetli Ürgüplü hemşehrilerimiz İlçemize hizmet etme onurunu bizlere attıkları değerli oylarıyla vermişlerdir. Bunun ne denli önemli olduğunu, ve sorumluluğumuzun farkındayız, sadece ben ve arkadaşlarım değil, bu meclis çatısı altında bulunan siz değerli meclis üyelerininde bunun bilincinde olduğunuza inanıyorum. Ürgüp İlçemizde atılım ve gelişim konusunda yapacağımız çok önemli işlerimiz var. Tarihi dokusu, doğal mirası, turizmiyle Ürgüp İlçemizin potansiyelini biliyor, bunları daha çok öne çıkararak vizyon bir kent haline getirmek bizlerin borcu olduğuna inanıyorum. Bizlere düşen doğru politikalarla projeler oluşturmaktır. Bu yoldaki amacımız Ürgüp'ümüzü daha ileri seviyeye getirirken kaliteyi esas alarak yaptığımız işleri gelecek nesillere sermaye sağlayacak bir miras olarak kalmasını temin etmektir." Bunun için tüm projelerimizi kalıcı, sürdürülebilir, halkın refahı ve huzuru mutluluğu üzerine oluşturacağız diyen Aktürk, açılış konuşmasında hizmet anlayışının şiarının katılım, adalet, dürüstlük ve şeffaflık olduğunu vurguladı. Yönetim anlayışımızın temelinde insan ve işimizi sevmek olacaktır. Ürgüp'ümüze hizmet etmek için hepimiz hazırız ve görevdeyiz.  16 Maddelik gündemle toplanan Ürgüp Belediye Meclisinde komisyonlara üye seçimi yapıldı.
Ürgüp Belediyesi'nin 31 Mart seçimlerinin ardından oluşan yeni Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk başkanlığında toplandı.

 

Ürgüp Belediyesi'nin 31 Mart seçimlerinin ardından oluşan yeni Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk başkanlığında toplandı.

 

Yeni dönemin ilk meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

 

 Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açılış konuşmasında:

 

"Kıymetli Ürgüplü hemşehrilerimiz İlçemize hizmet etme onurunu bizlere attıkları değerli oylarıyla vermişlerdir. Bunun ne denli önemli olduğunu, ve sorumluluğumuzun farkındayız, sadece ben ve arkadaşlarım değil, bu meclis çatısı altında bulunan siz değerli meclis üyelerininde bunun bilincinde olduğunuza inanıyorum. Ürgüp İlçemizde atılım ve gelişim konusunda yapacağımız çok önemli işlerimiz var. Tarihi dokusu, doğal mirası, turizmiyle Ürgüp İlçemizin potansiyelini biliyor, bunları daha çok öne çıkararak vizyon bir kent haline getirmek bizlerin borcu olduğuna inanıyorum.

Bizlere düşen doğru politikalarla projeler oluşturmaktır. Bu yoldaki amacımız Ürgüp'ümüzü daha ileri seviyeye getirirken kaliteyi esas alarak yaptığımız işleri gelecek nesillere sermaye sağlayacak bir miras olarak kalmasını temin etmektir."

Bunun için tüm projelerimizi kalıcı, sürdürülebilir, halkın refahı ve huzuru mutluluğu üzerine oluşturacağız diyen Aktürk, açılış konuşmasında hizmet anlayışının şiarının katılım, adalet, dürüstlük ve şeffaflık olduğunu vurguladı.

Yönetim anlayışımızın temelinde insan ve işimizi sevmek olacaktır. Ürgüp'ümüze hizmet etmek için hepimiz hazırız ve görevdeyiz. 

16 Maddelik gündemle toplanan Ürgüp Belediye Meclisinde komisyonlara üye seçimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.