Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor

BELEDİYELER 09.01.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor

Ürgüp Belediyesi ekipleri kar yağışın başlamasından itibaren, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamaması için seferberlik ilan etti.
  Hava tahminlerini dikkate alarak tüm ekiplerini hazır bekleten Ürgüp Belediyesi, akşam saatlerinden itibaren özellikle kent merkezi ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı, vatandaşların sabah erken saatlerde herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamaması adına seferberlik ilan etti. Çalışmaları gece boyunca takip ederek koordine eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, vardiya sistemi ile 24 saat nöbetleşerek vatandaşların can ve mal güvenliği için teyakkuzda olduklarını belirtti. Garaj amirliği ekipleri gece boyu yoğun mesai yaparak, vatandaşların sabah kalktıklarında olumsuz bir durumla karşılaştırmadı. Başkan Fahri Yıldız'da emek veren personele teşekkür ederek tatlı ikramında bulundu. Ana arter, cadde ve sokakların ulaşıma elverişli olması için kar küreme ve tuzlama çalışması yapan belediye ekipleri  kaldırımlarda da kar küreme ve temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.
Ürgüp Belediyesi ekipleri kar yağışın başlamasından itibaren, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamaması için seferberlik ilan etti.

 

Hava tahminlerini dikkate alarak tüm ekiplerini hazır bekleten Ürgüp Belediyesi, akşam saatlerinden itibaren özellikle kent merkezi ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı, vatandaşların sabah erken saatlerde herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamaması adına seferberlik ilan etti.

Çalışmaları gece boyunca takip ederek koordine eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, vardiya sistemi ile 24 saat nöbetleşerek vatandaşların can ve mal güvenliği için teyakkuzda olduklarını belirtti.

Garaj amirliği ekipleri gece boyu yoğun mesai yaparak, vatandaşların sabah kalktıklarında olumsuz bir durumla karşılaştırmadı. Başkan Fahri Yıldız'da emek veren personele teşekkür ederek tatlı ikramında bulundu.

Ana arter, cadde ve sokakların ulaşıma elverişli olması için kar küreme ve tuzlama çalışması yapan belediye ekipleri  kaldırımlarda da kar küreme ve temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.