Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesinden Nevşehir Spora Otobüs Desteği

BELEDİYELER 12.07.2016 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Belediyesinden Nevşehir Spora Otobüs Desteği

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı ve yöneticileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret etti.
  Nevşehir Spor Kulüp Başkanı ve yöneticileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret etti.   Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkanvekili Emrah Akün, yönetim kurulu üyeleri İsmail Ördü ve Umut Araz Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret etti. Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici burada yaptığı açıklamada, “ Nevşehir Spor sadece il merkezinin değil tüm şehrin, tüm ilçelerin takımı. Bu yüzden biz yeni yönetim olarak Nevşehir sporumuzu ilçelerin de sahiplenmesini istiyoruz. El ele hep birlikte Allah’ın izni ile bu takımı önce 3. Lige ardından da 2. Lige çıkartmanın peşindeyiz. Sizlerden de bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da açıklamasında, “ Nevşehir Spor tabi ki tüm şehrin bir takımı. Bizlerde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Ürgüp Belediyesi olarak Nevşehir sporumuzun Gazi Stadyumunda oynayacağı her maça bir otobüs tahsis etmenin sözünü veriyorum. Ürgüp’ten Nevşehir sporumuzun maçına gidecek olan tüm taraftarlarımıza belediye olarak ücretsiz taşıma hizmeti yapacağız” şeklinde konuştu. 
Nevşehir Spor Kulüp Başkanı ve yöneticileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret etti.

 

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı ve yöneticileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret etti.

 

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkanvekili Emrah Akün, yönetim kurulu üyeleri İsmail Ördü ve Umut Araz Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret etti. Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici burada yaptığı açıklamada, “ Nevşehir Spor sadece il merkezinin değil tüm şehrin, tüm ilçelerin takımı. Bu yüzden biz yeni yönetim olarak Nevşehir sporumuzu ilçelerin de sahiplenmesini istiyoruz. El ele hep birlikte Allah’ın izni ile bu takımı önce 3. Lige ardından da 2. Lige çıkartmanın peşindeyiz. Sizlerden de bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da açıklamasında, “ Nevşehir Spor tabi ki tüm şehrin bir takımı. Bizlerde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Ürgüp Belediyesi olarak Nevşehir sporumuzun Gazi Stadyumunda oynayacağı her maça bir otobüs tahsis etmenin sözünü veriyorum. Ürgüp’ten Nevşehir sporumuzun maçına gidecek olan tüm taraftarlarımıza belediye olarak ücretsiz taşıma hizmeti yapacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.