Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp CHP İlçe Başkanı Darbeyi Kınadı

İLÇELER 18.07.2016 - 18:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp CHP İlçe Başkanı Darbeyi Kınadı

Ürgüp Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından darbe için kınama mesajı yayınlandı
Ürgüp Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından darbe için kınama mesajı yayınlandı     Ürgüp Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bekir Demir yaptığı açıklamada ; Değerli halkımızın dikkatine; Ülkemizde demokrasinin kurucusu ve geleceğinin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisinin temsilcileri olarak belirtmeliyiz ki; geçmişte yapılan askeri darbelerden en büyük zararı gören Cumhuriyet Halk Partisinin kendisi olmuştur.   En kötü demokratik yönetimin dahi her türlü darbeden daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz. Bugüne kadar asla hiçbir darbenin yahut terör eyleminin savunucusu olmadık olmayacağız. Tüm yurttaşlarımızın sağduyulu davranarak milli birlik ve beraberlikle hareket edeceğinden kuşkumuz yoktur.   Bu bağlamda; ülkemizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerini böylesi çirkin bir girişimle lekelemeye çalışan, emniyet unsurlarımızı karşı karşıya getirmek için hain planlar yapan terör örgütünü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. denildi.    
Ürgüp Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından darbe için kınama mesajı yayınlandı

Ürgüp Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından darbe için kınama mesajı yayınlandı

 

 

Ürgüp Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bekir Demir yaptığı açıklamada ; Değerli halkımızın dikkatine;

Ülkemizde demokrasinin kurucusu ve geleceğinin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisinin temsilcileri olarak belirtmeliyiz ki; geçmişte yapılan askeri darbelerden en büyük zararı gören Cumhuriyet Halk Partisinin kendisi olmuştur.

 

En kötü demokratik yönetimin dahi her türlü darbeden daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz. Bugüne kadar asla hiçbir darbenin yahut terör eyleminin savunucusu olmadık olmayacağız. Tüm yurttaşlarımızın sağduyulu davranarak milli birlik ve beraberlikle hareket edeceğinden kuşkumuz yoktur.

 

Bu bağlamda; ülkemizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerini böylesi çirkin bir girişimle lekelemeye çalışan, emniyet unsurlarımızı karşı karşıya getirmek için hain planlar yapan terör örgütünü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.