Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'de Köpek Cinayeti

İLÇELER 02.07.2016 - 22:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'de Köpek Cinayeti

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bakımevine götürülmek üzere taşınan köpekler boş bir arazide tekmelenerek öldürüldüğü iddia edildi.
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bakımevine götürülmek üzere taşınan köpekler boş bir arazide tekmelenerek öldürüldüğü iddia edildi.     Em/pati facebook sayfasında çıkan fotoğraflar sonrası adeta Nevşehirli vatandaşlar Ramazan öncesi hayvanlara yapılan eziyetlere isyan etti.     Ürgüp Belediyesi'nin bakımevi ekipleri tarafından bakımevine taşındığı esnada bakımevi yetkilileri tarafından öldürüldüğü iddia edilen olayda çok sayıda yavru köpek tekmelerle feci bir biçimde öldürüldü.     Lale Haber olarak olayın Hayvan Hakları Konfederasyonu'na bildirildiği ve suç duyurusunda bulunulacağı bilgisi edinildi.   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’dan çok acil bir açıklama beklediğimizi belirtmek isteriz.   Bu köpekler gerçekten öldürüldü mü ?   Eğer öldürüldüyse kimler nasıl bir duygu ve düşünce içinde bu cinayeti işlemiştir ?     Olayda suçu bulunanlar hakkında nasıl bir yaptırım olacak ?        
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bakımevine götürülmek üzere taşınan köpekler boş bir arazide tekmelenerek öldürüldüğü iddia edildi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bakımevine götürülmek üzere taşınan köpekler boş bir arazide tekmelenerek öldürüldüğü iddia edildi.

 

 

Em/pati facebook sayfasında çıkan fotoğraflar sonrası adeta Nevşehirli vatandaşlar Ramazan öncesi hayvanlara yapılan eziyetlere isyan etti.

 

 

Ürgüp Belediyesi'nin bakımevi ekipleri tarafından bakımevine taşındığı esnada bakımevi yetkilileri tarafından öldürüldüğü iddia edilen olayda çok sayıda yavru köpek tekmelerle feci bir biçimde öldürüldü.

 

 

Lale Haber olarak olayın Hayvan Hakları Konfederasyonu'na bildirildiği ve suç duyurusunda bulunulacağı bilgisi edinildi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’dan çok acil bir açıklama beklediğimizi belirtmek isteriz.

 

Bu köpekler gerçekten öldürüldü mü ?

 

Eğer öldürüldüyse kimler nasıl bir duygu ve düşünce içinde bu cinayeti işlemiştir ?

 

 

Olayda suçu bulunanlar hakkında nasıl bir yaptırım olacak ?

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.