MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'de Otel 504 Yataklı KYK Yurdu Oldu

TURİZM 01.09.2016 - 10:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'de Otel 504 Yataklı KYK Yurdu Oldu

Ürgüp’te yıllardır hizmet veren Eski adı ile Turban Yeni adı ile Caprisus otel Kyk Yurdu oldu.
Ürgüp’te yıllardır hizmet veren Eski adı ile Turban Yeni adı ile Caprisus otel Kyk Yurdu oldu. Toplam 67.000 m2’lik arsaya kurulmuş olan yurt binası 504 yatak kapasitesi 234 odası ile bölgenin en büyük yurdu olma özelliğini kazandı.         Otel yönetimi Kredi yurtlar kurumuna ayın 16’sında teslim edecek ve Kredi Yurtlar Kurumu da ayın 19’u itibari ile çalışmalarına başlayacak.  Aynı zamanda ilçemiz Kavaklıönü mahallesinde faaliyet gösteren kız yurdu ise erkek yurduna dönüştürülecek.       Son zamanlarda artan yurt ihtiyacı sorunu bu çalışmalar sonucu sona erecek. 
Ürgüp’te yıllardır hizmet veren Eski adı ile Turban Yeni adı ile Caprisus otel Kyk Yurdu oldu.

Ürgüp’te yıllardır hizmet veren Eski adı ile Turban Yeni adı ile Caprisus otel Kyk Yurdu oldu. Toplam 67.000 m2’lik arsaya kurulmuş olan yurt binası 504 yatak kapasitesi 234 odası ile bölgenin en büyük yurdu olma özelliğini kazandı.  

 

 

 

Otel yönetimi Kredi yurtlar kurumuna ayın 16’sında teslim edecek ve Kredi Yurtlar Kurumu da ayın 19’u itibari ile çalışmalarına başlayacak.  Aynı zamanda ilçemiz Kavaklıönü mahallesinde faaliyet gösteren kız yurdu ise erkek yurduna dönüştürülecek.

 

 

 

Son zamanlarda artan yurt ihtiyacı sorunu bu çalışmalar sonucu sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.