MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Devlet Hastanesi İnşaatında Sona Yaklaşıldı

SAĞLIK 23.09.2016 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Devlet Hastanesi İnşaatında Sona Yaklaşıldı

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Ürgüp Devlet Hastanesinde rutin aylık toplantı yapıldı.
  Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Ürgüp Devlet Hastanesinde rutin aylık toplantı yapıldı. Toplantıya Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Erkut Bayram, Mali Hizmetler Başkanı  Mustafa Güçlü ve Hastane yöneticileri katıldı. Toplantı sonrasın da inşaatı devam eden 50 yataklı yeni Ürgüp Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunuldu. Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, “Hastane inşaatı  inceleme sonrası yeni hastane binasının toplamda 11.500 m2 üzerine kurulduğunu ve 8500 m2 kapalı alanı olacağını, inşaatın normal teslim tarihi olan 22 Nisan 2017 de bitirilmesinin beklendiğini, şu an itibari ile  %70’nin tamamlandı” dedi. Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Çömce ayrıca hastanenin donanımı için kasım ayında Ankara da Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda bir planlama toplantısının yapılacağını ve tam donanımlı modern bir hastane binası olacağını ve Ürgüp’ün sağlığına daha fazla ve daha nitelikli bir sağlık hizmeti sunacaklarını kaydetti. 
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Ürgüp Devlet Hastanesinde rutin aylık toplantı yapıldı.

 

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Ürgüp Devlet Hastanesinde rutin aylık toplantı yapıldı. Toplantıya Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Erkut Bayram, Mali Hizmetler Başkanı  Mustafa Güçlü ve Hastane yöneticileri katıldı. Toplantı sonrasın da inşaatı devam eden 50 yataklı yeni Ürgüp Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunuldu.

Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, “Hastane inşaatı  inceleme sonrası yeni hastane binasının toplamda 11.500 m2 üzerine kurulduğunu ve 8500 m2 kapalı alanı olacağını, inşaatın normal teslim tarihi olan 22 Nisan 2017 de bitirilmesinin beklendiğini, şu an itibari ile  %70’nin tamamlandı” dedi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Çömce ayrıca hastanenin donanımı için kasım ayında Ankara da Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda bir planlama toplantısının yapılacağını ve tam donanımlı modern bir hastane binası olacağını ve Ürgüp’ün sağlığına daha fazla ve daha nitelikli bir sağlık hizmeti sunacaklarını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.