Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Gümrük Müdürlüğü A Sınıfı Oldu

İLÇELER 12.09.2019 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Gümrük Müdürlüğü A Sınıfı Oldu

Nevşehir Sanayici ve İş insanları Derneği (NESİAD) girişimleri ve Vekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ’ün ve Nevşehir Ticaret odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Arif PARMAKSIZ’ın destekleri ile Ürgüp Gümrük ve Müdürlüğü A Sınıfı Oldu,
  Nevşehir Sanayici ve İş insanları Derneği (NESİAD) girişimleri ve Vekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ’ün ve Nevşehir Ticaret odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Arif PARMAKSIZ’ın destekleri ile Ürgüp Gümrük ve Müdürlüğü A Sınıfı Oldu.   Konu hakkında açıklama yapan NESİAD Başkanı Mustafa ERTAŞ, Girişimlerimiz öncesi üyelerimiz gümrük işlemlerinde GTİP kodlarının tanımlı olmamasında ve Ürgüp Gümrük Müdürlüğü, sadece yolcu ve yolcu beraberi gelen eşyaların işlemlerini yapmaya yetkili C sınıfı Gümrük Müdürlüğü iken; Nevşehir ilinin yöresel ürünü ponza taşı, yatak limon ve patates ihracına yetkili kılınmış, diğer yöresel ürünler mermer, şarap, halı, kilim, topraktan mamul çanak-çömlek-çiçek saksısı, hediyelik eşya, soğan ve konfeksiyon mamullerinin ihracatı yapılmaktaydı.   Gerekli girişimlerimiz Vekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ’ün ve Nevşehir Ticaret odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Arif PARMAKSIZ’ın destekleri ile şehrimizde ki gümrük müdürlüğü artı A sınıfı olmuştur. A sınıfı gümrükler her türlü gümrük işlemlerini yapabilmektedir. Bunun için Nevşehir’li ihracatlarımız başka bir şehire gitmelerine gerek kalmamıştır.   Yeni sınıflandırılan gümrük müdürlüğümüzün Şehrimize ve sanayicilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.
Nevşehir Sanayici ve İş insanları Derneği (NESİAD) girişimleri ve Vekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ’ün ve Nevşehir Ticaret odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Arif PARMAKSIZ’ın destekleri ile Ürgüp Gümrük ve Müdürlüğü A Sınıfı Oldu,

 

Nevşehir Sanayici ve İş insanları Derneği (NESİAD) girişimleri ve Vekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ’ün ve Nevşehir Ticaret odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Arif PARMAKSIZ’ın destekleri ile Ürgüp Gümrük ve Müdürlüğü A Sınıfı Oldu.

 

Konu hakkında açıklama yapan NESİAD Başkanı Mustafa ERTAŞ, Girişimlerimiz öncesi üyelerimiz gümrük işlemlerinde GTİP kodlarının tanımlı olmamasında ve Ürgüp Gümrük Müdürlüğü, sadece yolcu ve yolcu beraberi gelen eşyaların işlemlerini yapmaya yetkili C sınıfı Gümrük Müdürlüğü iken; Nevşehir ilinin yöresel ürünü ponza taşı, yatak limon ve patates ihracına yetkili kılınmış, diğer yöresel ürünler mermer, şarap, halı, kilim, topraktan mamul çanak-çömlek-çiçek saksısı, hediyelik eşya, soğan ve konfeksiyon mamullerinin ihracatı yapılmaktaydı.

 

Gerekli girişimlerimiz Vekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ’ün ve Nevşehir Ticaret odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Arif PARMAKSIZ’ın destekleri ile şehrimizde ki gümrük müdürlüğü artı A sınıfı olmuştur. A sınıfı gümrükler her türlü gümrük işlemlerini yapabilmektedir. Bunun için Nevşehir’li ihracatlarımız başka bir şehire gitmelerine gerek kalmamıştır.

 

Yeni sınıflandırılan gümrük müdürlüğümüzün Şehrimize ve sanayicilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.