Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Gümrük Müdürü ve KOSGEB’ten Parmaksız’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 08.02.2019 - 18:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Gümrük Müdürü ve KOSGEB’ten Parmaksız’ı ziyaret etti

Ürgüp Gümrük Müdürü Veli Murtaza Arslan ve Nevşehir KOSGEB Müdürü Ali Usta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ettiler.
  Ürgüp Gümrük Müdürü Veli Murtaza Arslan ve Nevşehir KOSGEB Müdürü Ali Usta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ettiler.   Ürgüp Gümrük Müdürlüğü’nün ilimizde üretimi yapılarak ihraç edilen ürünlerin ihraç yetkisini alarak yetkilendirilmesi konusunda yaptığı katkılardan dolayı Başkan Parmaksız’a teşekkür eden Gümrük Müdürü Veli Murtaza Arslan “ Bölgemizde bir çok ihracatçı, ürünlerini başka şehirlerin müdürlüklerinden işlem yaparak göndermekte idi, bu konuda üyelerinin taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapan Sayın Parmaksız’a teşekkür etmek için bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Bölge sanayicisi, ihracatçısı adına büyük bir adım atıldı. Bu adımda en büyük katkıyı da NTSO Başkanı Sayın Parmaksız sağladı.” Diyerek günün anısına teşekkür plaketi sundu.   KOSGEB’in 2019 yılında revize edilen destekleri hakkında bilgi vermek için NTSO’yu ziyaret eden KOSGEB İl Müdürü Ali Usta’da “ Odamız en büyük paydaşlarımızdan, hep birlikte KOBİ’lerimizi desteklemek, onları bir adım ileri götürmek en büyük hedeflerimizden. Hem Odamız yayın organı İş’te Nevşehir ile desteklerimiz konusunda bilgilendirme yapan, hem de her türlü ortamda bizleri üyeleri ile bir araya getiren Sayın Parmaksız’a teşekkürü bir borç bilirim.” Diyerek ilerleyen günlerde KOSGEB destekleri için bir toplantı yapmak istediklerini belirtti.   Her iki müdüre de ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Parmaksız; “Her ortamda dile getirdiğimiz bir sloganımız var. Hedef Büyük Nevşehir, Gücümüz Birliğimiz. Biz bu düsturla hareket ederek büyük bir Nevşehir hayal ediyoruz. Daha çok üreten daha çok ihracat yapan daha çok istihdam sağlayan bir Nevşehir. Bunun için üyelerimizin önünde ne engel varsa kaldırmak, ne destek varsa almalarını sağlamak asli görevlerimiz arasında. 2019 yılı hedeflerimiz içerisinde Gümrük Müdürlüğümüzün yetkilendirilmesi vardı. Çok şükür bunu hallettik. Bu sene içerisinde yenilenen KOSGEB desteklerinden bazılarını dergimiz içerisinde anlattık, ilerleyen günlerde de üyelerimizle birlikte toplantılar düzenleyip bu konularda daha fazla bilgi almalarını, onların kapasitelerini artırmalarını, markalaşmalarını ve kurumsallaşmasını sağlayacağız. Bunun için bir olmak birlikte hareket etmemiz gerekiyor.” Dedi.
Ürgüp Gümrük Müdürü Veli Murtaza Arslan ve Nevşehir KOSGEB Müdürü Ali Usta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Ürgüp Gümrük Müdürü Veli Murtaza Arslan ve Nevşehir KOSGEB Müdürü Ali Usta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Ürgüp Gümrük Müdürlüğü’nün ilimizde üretimi yapılarak ihraç edilen ürünlerin ihraç yetkisini alarak yetkilendirilmesi konusunda yaptığı katkılardan dolayı Başkan Parmaksız’a teşekkür eden Gümrük Müdürü Veli Murtaza Arslan “ Bölgemizde bir çok ihracatçı, ürünlerini başka şehirlerin müdürlüklerinden işlem yaparak göndermekte idi, bu konuda üyelerinin taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapan Sayın Parmaksız’a teşekkür etmek için bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Bölge sanayicisi, ihracatçısı adına büyük bir adım atıldı. Bu adımda en büyük katkıyı da NTSO Başkanı Sayın Parmaksız sağladı.” Diyerek günün anısına teşekkür plaketi sundu.

 

KOSGEB’in 2019 yılında revize edilen destekleri hakkında bilgi vermek için NTSO’yu ziyaret eden KOSGEB İl Müdürü Ali Usta’da “ Odamız en büyük paydaşlarımızdan, hep birlikte KOBİ’lerimizi desteklemek, onları bir adım ileri götürmek en büyük hedeflerimizden. Hem Odamız yayın organı İş’te Nevşehir ile desteklerimiz konusunda bilgilendirme yapan, hem de her türlü ortamda bizleri üyeleri ile bir araya getiren Sayın Parmaksız’a teşekkürü bir borç bilirim.” Diyerek ilerleyen günlerde KOSGEB destekleri için bir toplantı yapmak istediklerini belirtti.

 

Her iki müdüre de ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Parmaksız; “Her ortamda dile getirdiğimiz bir sloganımız var. Hedef Büyük Nevşehir, Gücümüz Birliğimiz. Biz bu düsturla hareket ederek büyük bir Nevşehir hayal ediyoruz. Daha çok üreten daha çok ihracat yapan daha çok istihdam sağlayan bir Nevşehir. Bunun için üyelerimizin önünde ne engel varsa kaldırmak, ne destek varsa almalarını sağlamak asli görevlerimiz arasında. 2019 yılı hedeflerimiz içerisinde Gümrük Müdürlüğümüzün yetkilendirilmesi vardı. Çok şükür bunu hallettik. Bu sene içerisinde yenilenen KOSGEB desteklerinden bazılarını dergimiz içerisinde anlattık, ilerleyen günlerde de üyelerimizle birlikte toplantılar düzenleyip bu konularda daha fazla bilgi almalarını, onların kapasitelerini artırmalarını, markalaşmalarını ve kurumsallaşmasını sağlayacağız. Bunun için bir olmak birlikte hareket etmemiz gerekiyor.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.