MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp İthal Aday İstemiyor

SİYASET 23.11.2018 - 19:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp İthal Aday İstemiyor

Ürgüp İthal Aday İstemiyor   Siyasi kulislerde konuşulan ve Ürgüp kamuoyunda dillendirilen yaklaşan yerel seçilerinde Ürgüp Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ithal adayların isimlerini  ve halkın bu konudaki düşüncesini sizler için irdeledik. Seçimlerden seçimlere isimleri dillendirilen ancak seçimlerde yüzlerini görebildiğimiz ve çoğumuzun tanımadığı bir takım isimlerin yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için adaylıkları telaffuz edilmesi üzerine bizde İthal Adayları Siyaset kazanına atıp onları kaynatacağız. Son zamanlarda kulislerde dile getirilen ve yavaş yavaş Vitrine çıkan ya da çıkmaya hazırlanan Belediye Başkan adayıyım diyerek memleketi diline dolayan Ürgüp ile ilgili tasarruflarda bulunan arkadaşlarımıza buradaki halkın mesajını iletiyoruz.   İTHAL ADAY ADAYI KONUSU ÜRGÜP’Ü GERİYOR   Ürgüp kendi içerisinden Belediye Başkanı çıkaramayacak kadar aciz mi de Ankara’dan Sakarya’dan kalkıp Ürgüp’e belediye başkanlığına Aday adayı oluyorsunuz? Ürgüp’ü bilen, tanıyan, Ürgüp’ün ekmeğini yiyip, suyunu içen bizimle yatıp bizimle kalkan bizim gibi düşünen ve bizi anlayacak bizi tanıyan bizim tanıdığımız Belediye Başkanı’nı seçeceğiz. Süreci kaybedince çantasını alıp gidecek adaylar istemiyoruz.   Kim Bu İthal Adaylar Dursen Özsoy (Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı) Hasan Albayrak (Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı) Ahmet İnan ( MHP Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı) Coşkun Güntaş (MHP Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı)

Ürgüp İthal Aday İstemiyor

 

Siyasi kulislerde konuşulan ve Ürgüp kamuoyunda dillendirilen yaklaşan yerel seçilerinde Ürgüp Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ithal adayların isimlerini  ve halkın bu konudaki düşüncesini sizler için irdeledik.

Seçimlerden seçimlere isimleri dillendirilen ancak seçimlerde yüzlerini görebildiğimiz ve çoğumuzun tanımadığı bir takım isimlerin yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için adaylıkları telaffuz edilmesi üzerine bizde İthal Adayları Siyaset kazanına atıp onları kaynatacağız. Son zamanlarda kulislerde dile getirilen ve yavaş yavaş Vitrine çıkan ya da çıkmaya hazırlanan Belediye Başkan adayıyım diyerek memleketi diline dolayan Ürgüp ile ilgili tasarruflarda bulunan arkadaşlarımıza buradaki halkın mesajını iletiyoruz.

 

İTHAL ADAY ADAYI KONUSU ÜRGÜP’Ü GERİYOR

 

Ürgüp kendi içerisinden Belediye Başkanı çıkaramayacak kadar aciz mi de Ankara’dan Sakarya’dan kalkıp Ürgüp’e belediye başkanlığına Aday adayı oluyorsunuz? Ürgüp’ü bilen, tanıyan, Ürgüp’ün ekmeğini yiyip, suyunu içen bizimle yatıp bizimle kalkan bizim gibi düşünen ve bizi anlayacak bizi tanıyan bizim tanıdığımız Belediye Başkanı’nı seçeceğiz. Süreci kaybedince çantasını alıp gidecek adaylar istemiyoruz.

 

Kim Bu İthal Adaylar

Dursen Özsoy (Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı)

Hasan Albayrak (Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı)

Ahmet İnan ( MHP Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı)

Coşkun Güntaş (MHP Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.