Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Kaymakamı Belli Oldu

İLÇELER 01.12.2016 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Kaymakamı Belli Oldu

İçişleri Bakanlığı tarafından üzerinde bir süredir çalışılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi açıklandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından üzerinde bir süredir çalışılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi açıklandı.   Resmi Gazetede yayınlanan Vali yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesinin önümüzde ki saatlerde netleşmesi bekleniyor.   Ancak bu kararnamede en çok merak edilen konulardan biri Ürgüp Kaymakamı İken Düzce’ye geçici görev ile atanan Alper Balcı’nın durumu oldu.   Açıklanan kararnamede Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı Sakarya ili Kocaali ilçe Kaymakmlığına. Ürgüp Kaymakamlığı Makamına ise Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı atandı.   Mehmet Maraşlı Kimdir?   1981 yılında Ordu ilinde doğmuş olup, aslen Konyalıdır.  İlköğretim ve lise eğitimini çeşitli illerde tamamlayıp 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünü kazandı. 2004 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare mesleğine 92. Dönem Konya Kaymakam Adayı olarak başladı. Adaylık süresince çeşitli illerde mülkiye müfettişi yanında refakat ve kaymakamlık refakatinde bulundu. Kastamonu ili Ağlı ve İhsangazi ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Bir yıl süre ile Fransa’da yabancı dil eğitimi gördü ve idari sistem üzerinde çalışmalarda bulundu. Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamlayarak 01.04.2008 tarihinde Han Kaymakamı olarak atanan Mehmet Maraşlı, 30.07.2010 tarihinden itibaren Müşterek Kararname ile Arguvan Kaymakamlığına,2012 yılında Kulp Kaymakamlığına, 2015 yılın da Toprakkale Kaymakamlığına atanmış olup İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Sosyal Bilgiler öğretmeni Arzu Güleryüz Maraşlı ile evli olup, Zeynep Refika isminde bir kızları vardır.
İçişleri Bakanlığı tarafından üzerinde bir süredir çalışılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi açıklandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından üzerinde bir süredir çalışılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi açıklandı.

 

Resmi Gazetede yayınlanan Vali yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesinin önümüzde ki saatlerde netleşmesi bekleniyor.

 

Ancak bu kararnamede en çok merak edilen konulardan biri Ürgüp Kaymakamı İken Düzce’ye geçici görev ile atanan Alper Balcı’nın durumu oldu.

 

Açıklanan kararnamede Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı Sakarya ili Kocaali ilçe Kaymakmlığına. Ürgüp Kaymakamlığı Makamına ise Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı atandı.

 

Mehmet Maraşlı Kimdir?

 

1981 yılında Ordu ilinde doğmuş olup, aslen Konyalıdır.  İlköğretim ve lise eğitimini çeşitli illerde tamamlayıp 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünü kazandı. 2004 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare mesleğine 92. Dönem Konya Kaymakam Adayı olarak başladı. Adaylık süresince çeşitli illerde mülkiye müfettişi yanında refakat ve kaymakamlık refakatinde bulundu. Kastamonu ili Ağlı ve İhsangazi ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Bir yıl süre ile Fransa’da yabancı dil eğitimi gördü ve idari sistem üzerinde çalışmalarda bulundu. Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamlayarak 01.04.2008 tarihinde Han Kaymakamı olarak atanan Mehmet Maraşlı, 30.07.2010 tarihinden itibaren Müşterek Kararname ile Arguvan Kaymakamlığına,2012 yılında Kulp Kaymakamlığına, 2015 yılın da Toprakkale Kaymakamlığına atanmış olup İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Sosyal Bilgiler öğretmeni Arzu Güleryüz Maraşlı ile evli olup, Zeynep Refika isminde bir kızları vardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.