Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Kaymakamı Maraşlı, İftar Sofrasına Konuk Oldu

İLÇELER 21.05.2018 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Kaymakamı Maraşlı, İftar Sofrasına Konuk Oldu

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, ailesiyle birlikte Ürgüp'te bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu.
  İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, beraberinde eşi ve kızıyla Ürgüp'te bir ailenin sofrasında olmanın mutluluk verici olduğunu dile getirdi.   Kaymakam Maraşlı vatandaşlarla birlikte iftar açmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, ailenin istek ve taleplerini de dinledi. Kaymakam ve ailesiyle birlikte iftarda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten aile, Kaymakam Maraşlı'ya teşekkür etti.
Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, ailesiyle birlikte Ürgüp'te bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu.

 

İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, beraberinde eşi ve kızıyla Ürgüp'te bir ailenin sofrasında olmanın mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

 

Kaymakam Maraşlı vatandaşlarla birlikte iftar açmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, ailenin istek ve taleplerini de dinledi. Kaymakam ve ailesiyle birlikte iftarda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten aile, Kaymakam Maraşlı'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.