MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Merkezi proje merkezi açıldı

İLÇELER 05.09.2019 - 16:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Merkezi proje merkezi açıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Belediyesi KOP Bölge Kalkınma İdaresi başkanlığının KOPSOGEP programı kapsamında yürütülen “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Merkezi Projesi” Proje Merkezi’nin açılışına katıldı.
  Ürgüp İlçesi Merkezinde hizmet verecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Merkezi Projesi” kapsamında Sabun Atölyesinin açılış kurdelesi; Vali İlhami Aktaş, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İŞ-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Ürgüp İlçe protokolü tarafından kesildi.   Daha sonra Proje Merkezini ve sabun atölyesini gezen Vali Aktaş, yetkililerden bilgiler alarak, hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu ve emeği geçenlere teşekkür etti.   Programa, Vali İlhami Aktaş, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Ürgüp eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İŞ-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Ürgüp İlçe protokolü ve davetliler katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Belediyesi KOP Bölge Kalkınma İdaresi başkanlığının KOPSOGEP programı kapsamında yürütülen “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Merkezi Projesi” Proje Merkezi’nin açılışına katıldı.

 

Ürgüp İlçesi Merkezinde hizmet verecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Merkezi Projesi” kapsamında Sabun Atölyesinin açılış kurdelesi; Vali İlhami Aktaş, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İŞ-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Ürgüp İlçe protokolü tarafından kesildi.

 

Daha sonra Proje Merkezini ve sabun atölyesini gezen Vali Aktaş, yetkililerden bilgiler alarak, hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Programa, Vali İlhami Aktaş, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Ürgüp eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İŞ-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Ürgüp İlçe protokolü ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.