MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Mehmet Akif Ersoy Parkının Peyzajı Yenileniyor

İLÇELER 10.04.2018 - 16:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Mehmet Akif Ersoy Parkının Peyzajı Yenileniyor

Ürgüp'ün en yoğun kullanılan parkı olan Mehmet Akif Ersoy parkı yeniden düzenleniyor.
  Ürgüp'ün en merkezi noktasında olan Mehmet Akif Ersoy parkı gün boyunca yoğun olarak kullanılan yeşil alanların başında geliyor.   Gün boyunca genç yaşlı, yerli yabancı bir çok kişinin vakit geçirdiği Mehmet Akif Ersoy parkının peyzajı Ürgüp Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor.   Park alanındaki bitkiler, çim, havuz kenarı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934 yılında (vefatından önce) mermerden yapılan büstünün etrafı elden geçiriliyor. 
Ürgüp'ün en yoğun kullanılan parkı olan Mehmet Akif Ersoy parkı yeniden düzenleniyor.

 

Ürgüp'ün en merkezi noktasında olan Mehmet Akif Ersoy parkı gün boyunca yoğun olarak kullanılan yeşil alanların başında geliyor.

 

Gün boyunca genç yaşlı, yerli yabancı bir çok kişinin vakit geçirdiği Mehmet Akif Ersoy parkının peyzajı Ürgüp Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor.

 

Park alanındaki bitkiler, çim, havuz kenarı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934 yılında (vefatından önce) mermerden yapılan büstünün etrafı elden geçiriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.