MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp şantiyeye döndü

İLÇELER 12.11.2020 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp şantiyeye döndü

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi son yılların en hummalı asfalt çalışmasına ev sahipliği yapıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesi son yılların en hummalı asfalt çalışmasına ev sahipliği yapıyor.     Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün her aşamasını bizzat takip ettiği, hatta çalışmaları bizzat takip edebilmek için makamı sokağa taşıdığı gözlenen çalışmalar tamamlandığında ilçe merkezinde çok sayıda sokak ve cadde asfaltlanmış olunacak.     İl özel idaresi ile yapılan protokol çerçevesinde özel idare yol ekiplerinin yaptığı asfaltlama çalışmalarının çok kısa bir zamanda tamamlanması hedefleniyor.     Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yol yapım çalışmalarına katılan işçilere baklava ikramında da bulundu.  
Nevşehir'in Ürgüp ilçesi son yılların en hummalı asfalt çalışmasına ev sahipliği yapıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesi son yılların en hummalı asfalt çalışmasına ev sahipliği yapıyor.  

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün her aşamasını bizzat takip ettiği, hatta çalışmaları bizzat takip edebilmek için makamı sokağa taşıdığı gözlenen çalışmalar tamamlandığında ilçe merkezinde çok sayıda sokak ve cadde asfaltlanmış olunacak.  

 

İl özel idaresi ile yapılan protokol çerçevesinde özel idare yol ekiplerinin yaptığı asfaltlama çalışmalarının çok kısa bir zamanda tamamlanması hedefleniyor.  

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yol yapım çalışmalarına katılan işçilere baklava ikramında da bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.