MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

İLÇELER 01.07.2017 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Kavurucu sıcakların etkili olduğu Ürgüp'te Belediye tarafından hayvanlar unutulmadı ve sokaklara kaplar içinde su ve mama bırakıldı.
  Kavurucu sıcakların etkili olduğu Ürgüp'te Belediye  tarafından hayvanlar unutulmadı ve sokaklara kaplar içinde su ve mama bırakıldı. Ürgüp Belediyesinden yapılan anonsta da hayatımızın bir parçası olan dostlarımızı unutmayalım ve susuz kalmasının önüne geçilmesi için evlerimizin işyerlerimizin önüne bir kap su koyarak vatandaşlara çağrıda bulunarak kapı önlerine bir kap su bırakılması isteniyor. Sokak hayvanlarına sıcakta yardım edilmesini isteyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, cadde ve sokaklara bırakılan su kaplarına ilave olarak vatandaşların da bu insanı ve vicdani sorumluluğa katılmaya çağırdı. Havaların çok sıcak olduğunu ve sokak hayvanlarının bunaltıcı sıcakta susuz kalmaması için böyle bir etkinlik gerçekleştirildiğini ifade etti. Esnaflar ise bu duyarlı davranışlarından dolayı Belediye yetkililerini ve özel bakım evi yetkilisi Tuncay Gök'ü tebrik etti.
Kavurucu sıcakların etkili olduğu Ürgüp'te Belediye tarafından hayvanlar unutulmadı ve sokaklara kaplar içinde su ve mama bırakıldı.

 

Kavurucu sıcakların etkili olduğu Ürgüp'te Belediye  tarafından hayvanlar unutulmadı ve sokaklara kaplar içinde su ve mama bırakıldı. Ürgüp Belediyesinden yapılan anonsta da hayatımızın bir parçası olan dostlarımızı unutmayalım ve susuz kalmasının önüne geçilmesi için evlerimizin işyerlerimizin önüne bir kap su koyarak vatandaşlara çağrıda bulunarak kapı önlerine bir kap su bırakılması isteniyor.

Sokak hayvanlarına sıcakta yardım edilmesini isteyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, cadde ve sokaklara bırakılan su kaplarına ilave olarak vatandaşların da bu insanı ve vicdani sorumluluğa katılmaya çağırdı.

Havaların çok sıcak olduğunu ve sokak hayvanlarının bunaltıcı sıcakta susuz kalmaması için böyle bir etkinlik gerçekleştirildiğini ifade etti.

Esnaflar ise bu duyarlı davranışlarından dolayı Belediye yetkililerini ve özel bakım evi yetkilisi Tuncay Gök'ü tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.