Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te 15 Temmuz etkinlik alanında tüm tedbirler alındı

İLÇELER 14.07.2020 - 20:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te 15 Temmuz etkinlik alanında tüm tedbirler alındı

Ürgüp Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenecek 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Ürgüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek ‘Azerin’le Tek Yürek’ gecesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.
  12 bin metrekarelik ilçe stadyumunda gerçekleştirilecek etkinlikte kovid-19 riskine karşı üst düzey tedbir alındı. 2 metrelik sosyal mesafe kuralları ile oturma düzeni ile 1.000 kişinin katılacağı 15 Temmuz etkinliğinde vatandaşların giriş noktalarında ateşleri ölçülecek, maske kullanmanın zorunlu olacağı konser alanında dezenfekte edilerek konser alanına girişler sağlanacak.   Üst düzey güvenlik tedbirleri   Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 53 personelin görev yapacağı konser alanında 10 özel güvenlik ekibi görev alacak. Vatandaşların arama noktalarından ateşlerinin ölçülmesinin ardından üst araması yapılarak saha içerisine girişleri sağlanacak.   Kaymakam Maraşlı ve Başkan Aktürk etkinlik alanını inceledi   Etkinliklerin yapılacağı Ürgüp çim sahada incelemelerde bulunan Kaymakam Maraşlı ve Başkan Aktürk, hain darbe kalkışmasının dördüncü yıl dönümünde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak planladıkları etkinlikleri belirlenen sayıda katılımla ve sosyal mesafe kuralları ile gerçekleştireceklerini belirterek vatandaşları bu önemli günün yıl dönümünde Azerin’in sesinden milli birlik ve beraberlik türkülerini dinlemeye, Kahraman Şehitleri dualarla anmaya davet etti.
Ürgüp Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenecek 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Ürgüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek ‘Azerin’le Tek Yürek’ gecesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

 

12 bin metrekarelik ilçe stadyumunda gerçekleştirilecek etkinlikte kovid-19 riskine karşı üst düzey tedbir alındı. 2 metrelik sosyal mesafe kuralları ile oturma düzeni ile 1.000 kişinin katılacağı 15 Temmuz etkinliğinde vatandaşların giriş noktalarında ateşleri ölçülecek, maske kullanmanın zorunlu olacağı konser alanında dezenfekte edilerek konser alanına girişler sağlanacak.

 

Üst düzey güvenlik tedbirleri

 

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 53 personelin görev yapacağı konser alanında 10 özel güvenlik ekibi görev alacak. Vatandaşların arama noktalarından ateşlerinin ölçülmesinin ardından üst araması yapılarak saha içerisine girişleri sağlanacak.

 

Kaymakam Maraşlı ve Başkan Aktürk etkinlik alanını inceledi

 

Etkinliklerin yapılacağı Ürgüp çim sahada incelemelerde bulunan Kaymakam Maraşlı ve Başkan Aktürk, hain darbe kalkışmasının dördüncü yıl dönümünde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak planladıkları etkinlikleri belirlenen sayıda katılımla ve sosyal mesafe kuralları ile gerçekleştireceklerini belirterek vatandaşları bu önemli günün yıl dönümünde Azerin’in sesinden milli birlik ve beraberlik türkülerini dinlemeye, Kahraman Şehitleri dualarla anmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.