MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te 23 Nisan Belediye Başkanı Ahmet Taha Ün oldu

İLÇELER 22.04.2019 - 19:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te 23 Nisan Belediye Başkanı Ahmet Taha Ün oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak yapılan protokol koltuk devrinde Ürgüp Belediye Başkanlığı koltuğuna Hanife Memiş Aksoy İlkokulu öğrencilerinden Ahmet Taha Ün oturdu.
  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak yapılan protokol koltuk devrinde Ürgüp Belediye Başkanlığı koltuğuna Hanife Memiş Aksoy İlkokulu öğrencilerinden Ahmet Taha Ün oturdu.   Belediye Başkanlığı makam kolduğunu Ahmet Taha Ün'e devreden Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, "Ürgüp Belediyesi Başkanlık makamında sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Sizler bugün sembolik olarak Belediye Başkanlığı görevini devraldınız, Türkiye’nin 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda büyüdüğünüzde sizlerde bayrağı bizden devralacak ve belkide belediye başkanı olarak bu ülkeye hizmet edeceksiniz" dedi.   Makamda ağırladığı Hanife Memiş Aksoy İlkokulu Öğrencileri Ahmet Taha Ün ile Berke Kartal ve Şevval Özcan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak derslerinde başarılar diledi.   Hanife Memiş Aksoy Okul Müdürü Mehmet Dündar ve 4. sınıf öğretmeni Melahat Özalan'a da teşekkür eden Başkan Aktürk, ziyaretçilerine hediye takdim etti.   
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak yapılan protokol koltuk devrinde Ürgüp Belediye Başkanlığı koltuğuna Hanife Memiş Aksoy İlkokulu öğrencilerinden Ahmet Taha Ün oturdu.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak yapılan protokol koltuk devrinde Ürgüp Belediye Başkanlığı koltuğuna Hanife Memiş Aksoy İlkokulu öğrencilerinden Ahmet Taha Ün oturdu.

 

Belediye Başkanlığı makam kolduğunu Ahmet Taha Ün'e devreden Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, "Ürgüp Belediyesi Başkanlık makamında sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Sizler bugün sembolik olarak Belediye Başkanlığı görevini devraldınız, Türkiye’nin 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda büyüdüğünüzde sizlerde bayrağı bizden devralacak ve belkide belediye başkanı olarak bu ülkeye hizmet edeceksiniz" dedi.

 

Makamda ağırladığı Hanife Memiş Aksoy İlkokulu Öğrencileri Ahmet Taha Ün ile Berke Kartal ve Şevval Özcan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak derslerinde başarılar diledi.

 

Hanife Memiş Aksoy Okul Müdürü Mehmet Dündar ve 4. sınıf öğretmeni Melahat Özalan'a da teşekkür eden Başkan Aktürk, ziyaretçilerine hediye takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.